Nova emisija Knjaza: Ćorluka zaigrao za NK Parag, Franka u društvu romskih WAGsica

Foto: Press

HRT će početi emitirati novu emisiju Roberta Knjaza Knjazalište od 2. listopada u u 20:15 na prvom programu HTV-a. U emisiji će se poznate osobe naći u različitim životnim situacijama i ulogama u kojima se vjerojatno nikad nisu našle niti će se vjerojatno ikad naći.

"Svjedočite povratku na travnjak Vedrana Ćorluke koji je zaigrao za romski NK Parag i saznajte koje su ljubavne savjete Franki dale romske WAGsice. Knjazalište će pročistiti vaše emocije i odmoriti vas od surove stvarnosti", napisali su u priopćenju s televizije.

Poznate osobe u neobičnim ulogama

"Vedran Ćorluka i Franka Batelić kao Romi, Enis Bešlagić kao žena, Stjepan Hauser kao gluha osoba, Marko Grubnić kao sakupljač boca... U seriji su poznate osobe dobile neobične uloge nakon što se nađu u neobičnim situacijama.

Ella Dvornik štema na baušteli, Dino Jelusić nosi pelene u domu za starije osobe, a Petar Grašo je pic-majstor. I to u Napulju. Barbara Kolar i Duško Ćurlić dan su proveli kao kumice na placu, a lovci iz Potjere kao praljudi", najavljeno je.

U prvoj epizodi Knjazalište u najveće romsko naselje Parag dovodi Vatrenog Vedrana Ćorluku i njegovu suprugu Franku. I dok romske WAGsice Franki dijele ljubavne savjete, nogometaš svoje znanje dijeli s igračima NK Parag.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.