Nosi mi se bijela boja: Beyonce dolazi u Zagreb s nekoliko desetaka šlepera

KAKO je do početka turneje glazbene dive Beyonce Knowles preostalo nešto manje od tri tjedna, pripreme za koncert u zagrebačkoj Areni se odvijaju punom parom. Kako bi 26. travnja sve prošlo bez ikakvih komplikacija, organizatori tog velikog koncerta trude se da ispune sve uvjete koje je zahtijevala tamnoputa pjevačica. "Beyonce želi da sve bude potpuno bijelo i stilski usklađeno. Bijeli tepih, zidovi, svijećnjaci, bijeli kauč, fotelja i sve ostalo", otkrila su nam organizatori iz agencije Lupa Promotion.

"Pjevačica nije tražila nikakve preposebne uvjete, vrlo je normalna žena"

"Zatim želi puno svježeg povrća i voća. Maksimalne količina vlakna s obzirom da održava i mora održavati fizičku kondiciju zbog turneje koja je jako naporna. Treba biti fit", dodaju organizatori koji će se potruditi da glazbena diva okusi vrhunsku jadransku ribu, maslinovo ulje te sve domaće delicije koje se temelje na mediteranskoj kuhinji čija je ljubiteljica 27-godišnja pjevačica. Što se tiče pozornice, ona bi trebala biti u obliku modne piste, jako bogata detaljima. "Uz Beyonce dolazi nekoliko desetaka šlepera i isto toliko tona opreme kojom će upotpuniti cjelokupni doživljaj."

Iako je opće poznata stvar da većina zvijezda ima sulude zahtjeve, iz Lupa Promotiona nam kažu kako je ona zapravo sasvim normalna što se takvih stvari tiče. "Pjevačica nije tražila nikakve preposebne uvjete, vrlo je normalna žena", dodaju organizatori. Podsjetimo, Beyonce u Zagreb dolazi dan ranije kako bi odradila probni koncert. "S obzirom da je zagrebački koncert zapravo prvi povodom njezine europske turneje "I Am..." odlučeno je da će doći dan prije kako bi se sve pripremilo i uvježbalo", kažu iz Lupe te dodaju kako još uvijek nisu dobili službenu potvrdu hoće li se ona pojaviti na afterpartyju u Aquariusu.

Turneja koja počinje 26. travnja u Areni Zagreb završava 31. svibnja u Belfastu


Osim pozornice, backstagea, i hotelske sobe za koju su zaduženi hrvatski organizatori, za potpun doživljaj cijelog spektakla pobrinuo se francuski dizajner Thierry Mugler koji je bio zadužen za dizajniranje njezinih scenskih kostima. Thierry se od Beyonce neće odvajati tijekom cijele turneje. Skice i crteži njezinih "opravica" procurile su (slučajno) u javnost. Ne samo da su njezini obožavatelji otkrili kako će Beyonce izgledati za vrijeme svoje turneje i što će se "furati", svi koji su vidjeli slike znaju da pjevačica neće nimalo zakazati.

Plesne koreografije imaju jednaku važnost kao i pjevanje, budući da je "majstorica" oba zanata.
Turneja koja počinje 26. travnja u Areni Zagreb završava 31. svibnja u Belfastu, a posjetit će ukupno 22 grada. "I Am...Sasha Fierce" je njezin treći studijski album kojeg je u rujnu izbacila Columbia Records. U samo nekoliko mjeseci album se prodao u više od 900 tisuća primjeraka i tako zasjao među 200 najslušanijih albuma prema Billboardovoj ljestvici. Album predstavlja Beyoncein alter ego Sashu Fierce koji je nastao, kako je pjevačica sama rekla, 2003. godine za vrijeme snimanja hit singla "Crazy in Love".

A.M.
Foto: JLP, sofeminine.co

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.