Sjećate se šarmantne Mije iz hit filma Zapravo ljubav? Ovako danas izgleda

Foto: Press/EPA

NJEMAČKA glumica Heike Makatsch proslavila se ulogom u hit romantičnoj komediji Love Actually (Zapravo ljubav), koja je snimljena 2003. Glumila je šarmantnu Miju, koja zavodi svog šefa i upetlja mu se u brak.

Ostala je zapamćena po rečenici iz filma: "Ne želim nešto što trebam. Želim nešto što želim - nešto lijepo", nakon što joj je šef Harry, kojeg je zavela, poklonio ogrlicu sa zlatnim privjeskom u obliku srca.

Heike je u filmu bila crnka, dok je inače prirodna plavuša. I danas njeguje svijetlu boju kose iako ju je podosta skratila. 

Nakon Love Actually, Heike je glumila u filmovima i serijama poput Hilde, The Book Thief, Tatort: Zeit der Frosche i mnogim drugima.

Heike je bila u vezi s glumcem Danielom Craigom, no prekinuli su 2004., poslije sedam godina veze. Nakon njega počela je izlaziti s njemačkim glumcem i kompozitorom Maxom Martinom Schröderom. S njim ima dvije kćeri, 15-godišnju Mieke i 12-godišnju Pippu.

Heike navodno ima i kćer koja se rodila 2015. godine, no informacije o djevojčici i o tome tko je njezin otac nisu javno poznate. Njezin trenutni partner je njemački glumac Trystan Pütter.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.