Nives Celzijus progovorila o stečaju: "Žao mi je što sam naivno vjerovala ljudima"

Foto: Instagram

NAKON što je Trgovački sud u Zagrebu donio rješenje kojim se pokreće prethodni postupak radi utvrđivanja pretpostavki za otvaranje stečaja nad Temperaturom j.d.o.o, tvrtkom za usluge kojoj je direktorica Nives Zeljković – poznatija kao Nives Celzijus te je za sredinu svibnja odredio ročište o otvaranju stečaja nad tom tvrtkom s više od 40.000 kuna duga, oglasila se i sama pjevačica.

"Hvala svima što brinete o mojim poslovima i da se odmah pohvalim, moj estradni posao ide sjajno i stalno raste. Što se tiče poslovanja tvrtke Temperatura j.d.o.o., poslovanje sam početkom 2015. prepustila prijatelju u kojega sam imala povjerenja i više se tim poslovima (ugostiteljstvom) nisam bavila zbog velikih obveza na estradi. Tek kad sam primila obavijest od suda shvatila sam kako je firma koju sam ja osnovala i prepustila prijatelju - u problemima; no ja s time nemam veze", pojasnila je Nives.

Kako kaže nije te poslove dogovarala, niti vodila pa za njih nije ni odgovorna.

"Vlasništvo nad tvrtkom Temperatura j.d.o.o kod javnog bilježnika i pred Trgovačkim sudom je u postupku prijenosa na osobu koja ju je i vodila zadnje dvije godine. Moja savjest je čista; ja dugova prema nikome nemam. Žao mi je samo što sam naivno vjerovala ljudima da će savjesno i odgovorno voditi poslove koje sam im u dobroj vjeri prepustila", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.