Nives Celzijus: Novinari su odvratni, Sanader je pravi frajer!

NIVES CELZIJUS s nogometaša se prebacila na političare. U svojoj ovotjednoj kolumni osvrnula se na bivšeg hrvatskog premijera Ivu Sanadera. "Odvratno mi je što se novinari koji su do jučer hvalili Sanadera danas utrkuju tko će ga više popljuvati. Pogotovo zato što čovjek izgleda kao pravi frajer. On ispada najveći gospodin jer ne reagira na to, pa ga proglašavaju kukavicom", smatra Nives, koja čini se, u posljednje vrijeme ima mišljenje baš o svemu, pa i politici.

Prisjetimo se teksta u kojem Nives pogađa seksualne navike uvaženih faca iz visoke politike, s posebnim osvrtom na šefa oporbe Zorana Milanovića, i neće nam biti teško zaključiti kojom političkom bojom je hrvatska starleta s njemačkom karijerom - ofarbana.

Nives Celzijus? Ne, hvala!

Također, Nives je s nacijom ovaj tjedan podijelila svoje iskustvo s kolegicom iz susjedstva, Cecom Ražnjatović, koju smo, eto, nedavno spominjali čak i u kontekstu sa Severinom, a to iskustvo, piše Nives, baš i nije bilo ugodno. Celzijus je Cecu navodno srela jednom prigodom u Beogradu, kada je ondje boravila sa svojim bivšim menadžerom, a kada ih je potonji htio upoznati, Ceca je zakolutala očima i upoznavanje odbila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.