Nije mogla vjerovati što je pitao tip na aplikaciji za dejtanje: "Bezobrazno je"

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICI Abby Rose na aplikaciji za dejtanje Hinge javio se nepoznati muškarac, ali samo da bi je pitao za njenu prijateljicu s jedne od fotografija koje je Abby objavila na aplikaciji.

"Nemoj me mrziti, ali moram znati tko je cura u crvenom?" pitao je muškarac, na što je Abby odgovorila da prijateljica ima dečka. "Mali savjet, nemoj to raditi", dodala je.

@abbyrose331

If men have one thing it’s the audacity

♬ Beautiful Boy (Darling Boy) [2010 Remastered] - John Lennon

Snimka razgovora s Hingea na TikToku je pregledana preko milijun puta. I dok su se neki složili s Abby i zaključili da je potez muškarca neprimjeren i bezobrazan, drugi su stali u njegovu obranu. "Samo je htio pitati, nije uopće bio bezobrazan", pisali su drugi.

Abby je za Buzzfeed objasnila da je poruka nije povrijedila, no da smatra da je bila neprimjerena i bezobrazna. "Matchanje s nekim samo da bi se raspitao o prijateljima te osobe je izuzetno plitko. Uz to, nijedna od mojih prijateljica ne bi izašla s muškarcem koji se tako ponaša", dodala je.

Otkrila je i da joj se muškarac nakon poruke ispričao. "Znači, znao je da je to neprimjereno, ali jednostavno ga nije bilo briga", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.