Nicole Scherzinger objavila fotke s odmora, fanovi je kritiziraju: "Pogrešan tajming"

Foto: Instagram

PJEVAČICA Nicole Scherzinger nedavno je naišla na kritike obožavatelja nakon što je objavila fotografije u bikiniju s odmora u Grčkoj. Inače, Nicole je rođena u Honoluluu, ali je odrasla u Louisvilleu. S obzirom na to da je porijeklom s Havaja, pratitelji su je napali jer objavljuje takve fotografije usred šumskih požara na Mauiju.

Obrisala fotografije s odmora

"Shvaćamo da voliš pozirati u bikiniju, ali tajming je malo pogrešan", "Maui gori, a ti poziraš polugola", komentirali su joj ispod fotografije s odmora, koju je Nicole naposljetku obrisala. Prije te objave Nicole je napisala "Molite za Maui" te ostavila poveznicu na kojoj je moguće donirati sredstva. 

Nakon brojnih kritika i obrisane fotografije Nicole je objavila video na Instagramu i apelirala na pratitelje da doniraju novac onima koji su pogođeni požarima.

"Maui treba našu pomoć. Molim vas, učinite što god možete da pomognete", kaže, između ostalog, u snimci. No i ispod tog videa se našlo negativnih komentara. Mnogi su pisali kako se novac ne bi trebao uplaćivati Crvenom križu, već direktno obiteljima kojima je potrebna pomoć, a neki su primijetili i da je ovaj video objavila nakon što su je kritizirali zbog fotografija u kupaćem kostimu.

Podsjetimo, nakon smrtonosnih šumskih požara na otoku Mauiju broj žrtava je prešao 100, dok se oko 1300 ljudi vode kao nestali. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.