Ni deset poljubaca nije pomoglo: Kerum zaljubljen preko ušiju, Fani hladna kao led

KERUM je u Fani i dalje zaljubljen preko ušiju. Index je spazio par nakon izlaska iz odvjetničkog ureda Mira Šarića. Ne zna se što su tamo radili. Ili se na Fani prepisivala imovina novog saborskog zastupnika ili se nešto sređivalo oko Prve vode ili kakvog drugog projekta. Ima toga.

U svakom slučaju, zagrljeni su prošetali do Trga hrvatske bratske zajednice. Tip-top sređeni. Kerum s aktovkom i ponovno dotjeranom frizurom, Fani u izdanju koje je mamilo uzdahe i jačeg i slabijeg spola. Dobrih deset minuta su se zadržali ispred Svagušine staklenke u robnoj kući Standa.

Kerum ljubi, glavu gubi

U tih deset minuta Kerum je poljubio Fani deset puta, najmanje. Ona hladna kao led, primjetno distancirana. Ne da ga nije poljubila, svoju impozantnu figuru nije pomaknula ni za milimetar. A Kerum, k'o dječarac. Cijelo je vrijeme oko nje kružio, gestikulirao, objašnjavao...

Djelovalo je kao da je pokušava uvjeriti da bude realna te da pod a) nije mogao prepisati baš sve što ima, te pod b) da je projekt Prva voda u ozbiljnom problemu te da uz sav trud ne zna kako će progurati gradnju restorana. 

Nešto sasvim novo

Svi su nijemo gledali nesvakidašnji prizor koji je dosad bio vezan isključivo za intimu javnosti omiljenog para. Dosad su Kerum i Fani van zidova svoje sobe pružali sliku harmonije, ona  nasmiješena i sretna, kako i priliči kad se uhvati ovako dobra partija, on ili ozbiljan (glumi žrtvu) ili za šalu raspoložen (normalno stanje). Ovo što se danas vidjelo, bilo je, pak, nešto sasvim novo. 

Fani Kerumu: Silo nečista, tri koraka iza mene

Prava stvar je, međutim, tek uslijedila. Kao da toliko cjelivanje suzdržane Fani na javnom mjestu nije bilo dovoljno, Kerum se dodatno izblamirao dok je dragu pratio do njene limuzine.

Pošla Fani, a Kerum tri koraka iza nje! Čudo neviđeno, jer u našeg svijeta u Dalmaciji još vrijedi ona Matanova "silo nečista, tri koraka iza mene". Fani i Kerum evidentno su zamijenili uloge! Za sve koji su vidjeli prizor bio je to očit dokaz. Fani je prava gazdarica Splita, Kerum je samo zaljubljen! 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.