Neugodna teorija o incestu mnogima bi mogla pokvariti Kralja lavova

Foto: Disney

OBOŽAVATELJI Kralja lavova prošlog su mjeseca premijerom novog filma došli na svoje. Kralj lavova obara sve rekorde gledanosti, a novi film je popravio neke sitne greške u scenariju koje su gledatelji primijetili u crtanoj verziji iz 1994. godine. Ipak, film nije dao odgovor na jedan od najvećih misterija za obožavatelje Lion Kinga - tko je Nalin otac?

Na Redditu već tjednima traje rasprava oko bizarne teorije da su Simba i Nala u srodstvu. U crtiću su Mufasa i lavice prikazane kao kralj i njegov harem, što bi značilo da je Mufasa imao ljubavne odnose sa svim lavicama u čoporu, pa i sa Sarafinom, Nalinom majkom.

Stoga, jedna od teorija je da je Nalin otac Mufasa, što bi značilo da joj je Simba polubrat. Na Redditu su ovu jezivu teoriju potkrijepili i citatima iz filma u kojoj Simba govori Nali da sve više sliči na Mufasu, a ona mu odgovara da je dobro da je to barem jedno od njih dvoje.

Druga teorija je da je Nalin otac zapravo Scar, budući da u crtiću njih dvoje jedini u crtiću imaju zelene oči.

Treća teorija, i ona koja bi fanovima bila najdraža je da je u njihov čopor povremeno zalazio treći lav koji se u filmu jednostavno ne spominje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.