Neprepoznatljiva mama curice Honey Boo Boo: Trošila sam 2500 dolara dnevno na drogu

Screenshot: YouTube

JUNE SHANNON, koja se kao mama djevojčice Honey Boo Boo proslavila u reality showu Toddlers & Tiaras, priznala je da je bila ovisna o metamfetaminu.

"Trošili smo 2500 dolara dnevno, ako ne i više", priznala je obitelji u posebnoj reunion epizodi naslova Mama June: Family Crisis. To je priznala pred svojom kćeri Lauryn "Pumpkin" Shannon. 40-godišnjakinja je priznala i da je zbog toga prodala obiteljsku kuću.

Djevojčica koja je proslavila obitelj, Alana Thompson (Honey Boo Boo), sada živi s 20-godišnjom sestrom i njenom obitelji. Sestra Lauryn u epizodi je progovorila i o tome kako je morala zaštititi mlađu sestru, ali i svoju dvogodišnju kćerkicu, zbog ovisnosti svoje majke.

"Moraš me razumjeti, ne mogu dopustiti da su Ella i Alana blizu toga", rekla je majci u epizodi, na što ju je ona pokušala uvjeriti da je sada bolje i da se pokušava očistiti od konzumacije droga.

Nakon Toddlers & Tiaras, obitelj je dobila show Honey Boo Boo, koji je pratio život djevojčice Alane. Show se prikazivao dvije godine, no naglo je otkazan 2014. godine kada su se pojavile optužbe da June hoda sa seksualnim prijestupnikom, što je ona u to vrijeme negirala. Kasnije je ipak priznala da je imala kontakte s tim muškarcem, ali i da je jednoj od njenih kćeri otac također seksualni prijestupnik.

2017. godine June je završila u reality showu Mama June: From Not to Hot, koji je pratio njenu fizičku transformaciju. Tad se podvrgnula plastičnoj operaciji i izgubila 136 kilograma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.