Nema kina, ali sve je više novih filmskih hitova - izdvojili smo najbolje

Foto: Press

NAŽALOST, još uvijek ne možemo u kina i u ovoj smo fazi već gotovo zaboravili da smo prije samo nekoliko mjeseci ovu razonodu uzimali zdravo za gotovo.

Nemamo pojma kada će se kina otvoriti, ali pretpostavljamo da će jedan od prvih filmova biti Tenet Christophera Nolana i predviđamo da će biti ogroman hit jer svi će željeti vratiti tu mrvicu normalnosti jednom kada se dvorane napokon otvore.

No, do tada smo osuđeni na filmsku zabavu unutar naša četiri zida. I premda to ne može zamijeniti uživanje u filmovima, oni i dalje donekle uredno izlaze, a ovo su neki hitovi sa streaming servisa koje ne biste smjeli propustiti.

Irresistible

Politička komedija Jona Stewarta malo je raspizdila američke liberale koji su ga nazvali "premekanom satirom", ali to ne znači da mu ne treba dati šansu. Radnja prati demokratskog stratega koji pomaže umirovljenom veteranu da postane gradonačelnik konzervativnog američkog gradića. U glavnim su ulogama Steve Carrell, Rose Byrne i Chris Cooper.

 

Greyhound

Iako Tom Hanks nije presretan zbog činjenice da u njegovom novom filmu nećete uživati u kinima, to je trenutno jedini način da ga pogledate. Uglavnom, kombinacija Hanksa i tematike Drugog svjetskog rata uvijek je dobar izbor, a ovog puta radi se o priči o neiskusnom američkog kapetanu koji na sigurno mora dovesti saveznički konvoj koji proganjaju nacističke podmornice.

The King of Staten Island

Judd Apatow je prilično siguran izbor ako želite pogledati kvalitetnu komediju, a ovo je njegov najnoviji film koji bismo mogli nazvati gotovo biografskim filmom o životu i karijeri mladog komičara Petea Davidsona. Njegov otac vatrogasac je poginuo 11. rujna i otada se bori da svoj život vrati u normalu.

The High Note

Ako volite glazbene komedije, ovo je sasvim solidna dodatak podžanru. U središtu radnje su glazbena diva na zalasku karijere i njezina iscrpljena asistentica koja sanja o tome da postane producentica. Dakota Johnson i Tracee Ellis Ross su odlučne u glavnim ulogama, a film uspijeva ne odlutati potpuno na teren još jedne otrcane romantične komedije.

Downhill

Najveći problem nove komedije Julije Louis-Dreyfuss i Willa Ferrella je to da nije dobar kao original, ali ako niste imali prilike pogledati izvornu verziju, mogli biste i uživati u priči i paru koji je prisiljen analizirati svoje živote i brak nakon što tijekom obiteljskog putovanja zbog lavine ostaju zarobljeni na alpskom odmaralištu.

The Old Guard

Charlize Theron može sve, a već se više puta dokazala da je odlična i kao akcijska zvijezda. Ovog je puta dio tima plaćenika koji bivaju razotkriveni nakon čega su prisiljeni boriti se za živote.

 

Palm Springs

Ako vam se sviđa koncept Beskrajnog dana, vjerojatno će vam se svidjeti i ova komedija koja ima više-manje isti zaplet, ali ovog puta pratimo dvoje stranaca koji se upoznaju na vjenčanju u Palm Springsu i ostaju zarobljeni u istom danu koji se neprestano ponavlja.

Hamilton

Nema se puno toga reći o vjerojatno najrazvikanijem mjuziklu svih vremena za koji je svojevremeno bilo gotovo nemoguće nabaviti kartu. Budući da smo svi prisiljeni upijati kulturu u svoja četiri zida, došlo je vrijeme i da Hamilton dođe u vaš dom.

You Should Have Left

Možda nije najbolji horor koji ćete ikada pogledati, ali radi se o predvidivoj, ali solidnoj priči o ukletoj kući i obitelji koja se nakratko useli i otkriva uznemirujuću priču o kući, ali i mračnim obiteljskim tajnama.

Da 5 Bloods

Spike Lee ima novi film, a radi se o podžanru koji smo s vremenom pomalo i zaboravili - ratnom filmu smještenom u Vijetnam. Uglavnom, ekipa veterana vraća se u Vijetnam u potrazi za ostacima poginulog suborca i zlatu koje im je on pomogao sakriti.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.