Nelly Furtado: Na fotografijama su mi znali posvijetliti kožu i smanjiti bokove

Foto: EPA

Pjevačica Nelly Furtado (45) prisjetila se svojih početaka u glazbenoj industriji. Pop zvijezda se na veliku glazbenu scenu 2000. godine popela s hitovima poput I'm Like a Bird i Turn off the Light.

"Smanjili bi mi i bokove"

Prisjetila se brojnih editorijala u kojima boja njezine kože nije svima odgovarala. "Imam maslinastu put, a na fotografijama bi mi često posvijetlili kožu. Smanjili bi mi i bokove, uvijek bi nekako odrezali taj dio u editorijalima", poručila je Furtado za People.

To iskustvo nadahnulo je pjesmu Powerless koja se pojavila na njezinom drugom albumu, Folklore iz 2003. godine. Unatoč tim iskustvima, Furtado se rado prisjeća svojih ranijih dana slave i smatra da je bila zaštićena od mračnijih strana show businessa koje su zadesile neke njezine kolegice.

"Uvijek sam imala dobar tim oko sebe"

"Osjećala sam se tako sretnom i blagoslovljenom. Uvijek sam imala tako dobar tim oko sebe, koji je bio kao obitelj. Moj tim mi je djelovao čvrsto i stvarno su pazili na moje interese. A mislim i da sam ispravno odgojena. Moja mama je bila vrlo jaka, kao i njezina mama, i njezina mama, i njezina mama", ispričala je Furtado.

"Tako da sam jako odlučna. To je bio dobar alat za snalaženje u glazbenoj industriji. I imala sam sreće jer sam od malih nogu dobivala stvarno dobre savjete, na sreću, od vrlo zaštitnički nastrojenih osoba oko mene. Tako da sam imala sreće", dodala je.

Vraća se na scenu

Nakon pauze od glazbe koju je uzela kako bi odgajala djecu, kćer Nevis (21) te mlađu kćer (6) i sina (5), Furtado se sada vraća na scenu. Izdala je svoj sedmi album i prvi u sedam godina. Poručila je da je na ovom albumu radila s Nevis. "Kao da sam to potpuno nova ja, koja je jača, hrabrija i samopouzdanija", poručila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.