Nekad je film u Puli gledala u grudnjaku, a sad je omiljena teta u vrtiću

Foto: Sonja Sabol

SONJA SABOL (28) je teta u vrtiću, no u slobodno vrijeme posvećena je brojnim drugim zanimacijama. 

Prije četiri godine atraktivnu Sonju su zapazili brojni hrvatski mediji tijekom Pulskog filmskog festivala gdje je uspjela zasjeniti i slavne ljepotice. Lijepa brineta za oko je zapela fotografima nakon što su je u publici uočili kako film gleda u grudnjaku. Ona je tad izjavila da je grudnjak (s fotografije) zapravo top.

Iako je u to vrijeme studirala teologiju, Sonja kaže da nije bilo negativnih komentara iako su je profesori i kolege prepoznali na fotografijama. 

"Komentirali su da sam imala zanimljivo ljeto. Bilo mi je malo neugodno jer su to ipak profesori s teologije, no nitko nije ništa ružno komentirao. Više je to bilo smiješno. Bilo je zločestih komentara na internetu, no na to se nikad nisam obazirala", kaže Sonja. 

Danas Sonja vodi dva privatna vrtićka obrta, a kaže da joj ni tu fotkanje u grudnjaku nije napravilo probleme. 

"Dobro se slažem i s djecom i s roditeljima. Ne znam jesu li roditelji vidjeli fotke, možda me netko potražio na internetu, ali nisu komentirali. U to vrijeme nisam radila u vrtiću. No ne dolazim tako odjevena raditi s djecom, ali moj privatni život je nešto drugo, tu obožavam modu. Na poslu sam u trenirci, ali privatno se sasvim drugačije oblačim, ovisi o prigodi. Ja živim za modu, u svakom smislu te riječi", ispričala nam je ona. 

Klince iz svojih vrtićkih grupa ove je godine povela na Film festival u Puli, jer, kaže, ona tamo ide svako ljeto. Osim što su pogledali film General, iskoristili su i priliku za izlet po gradu i kupanje na plaži. 

"Bilo im je prvi put na tako nečemu. Pozvali smo ih na izlet jer su mi jako prirasli srcu, oni su s nama od otvorenja vrtića. Bili su jako dobri, ali nakon cijelog dana i malo umorni pa nismo uspjeli pogledati film do kraja. Ipak, usprkos umoru su to stoički prihvatili", ispričala je. 

Uz to što joj je gotovo cijeli dan posvećen poslu, budući da, kako kaže, njeno radno vrijeme nikad ne traje samo osam sati, već i kad djeca odu kući ona ima dodatne poslove, Sonja u slobodno vrijeme piše knjigu. 

"Zvat će se 'Ljubav fatalne žene', ona je vrlo precizna i direktna, a ima i dozu erotike. Prava srž je isprepletanje ovog i prošlog karmičkog života. Bit će dosta čitljivo, ne samo ženama, nego i muškarcima i tinejdžerima. Moj život je dosta osebujan i želim se baviti u tom smjeru jer volim čitati oduvijek, a sad ću u rujnu upisati i bibliotekarstvo. Mislim da će mi to dodatno pomoći da radim na svom čitanju i pisanju, to shvaćam kako nešto dodatno budući da sam veliki radoholičar", kaže Sonja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.