Neda Arnerić 35 godina je bila vjerna jednom muškarcu, nikad ga nije preboljela

Screenshot: Youtube

ZA NEDOM ARNERIĆ patili su brojni muškarci, a ona je 35 godina bila vjerna jednom. Ljubav njenog života bio je liječnik Milorad Mešterović koji je preminuo krajem 2018. nakon duge i teške borbe s rakom. Glumica je njegovu smrt jako teško podnijela i nikad ga nije preboljela. 

"On je meni sve, sin, brat, muž, tata, ljubavnik i prijatelj. Toliko sam sretna što smo izgurali zajedno. Bilo je tu raznih čudesa, nismo bili sveci, ali smo najveći prijatelji", rekla je u jednom intervjuu. 

Neda i Milorad upoznali su se kad je on došao pogledati jednu njenu predstavu, a vezu su započeli ubrzo nakon toga. Ona se često šalila kako ne pamti datum njihova vjenčanja jer je sa suprugom, umjesto godišnjice braka, slavila datum kad su se upoznali. 

"Bio je to 5. rujna 1981. godine. Moj muž je došao pogledati predstavu Mušica u kazalištu Dvorište. Nakon predstave otišli smo na večeru, poslije večere smo se zbližili i počeli smo živjeti zajedno nakon nekoliko dana. Imala sam sreću. Prije toga sam isprobavala svašta jer ne treba se vezati za neke ljude koje znamo iz škole. Imam mnogo prijateljica koje su se udale za svoje momke iz škole i sve što su imale u životu je taj jedan muškarac", prepričavala je u intervjuima. 

Prije Milorada Neda imala dva braka. Prvi suprug joj je bio redatelj Dejan Karaklajić s kojim je snimila komediju Ljubavni život Budimira Trajkovića, a drugi glumac Rade Marković koji je od nje bio stariji čak 32 godine, što je u to vrijeme bio veliki skandal. Neda je tvrdila da joj ta razlika ni najmanje nije smetala iako se njihovoj vezi protivila čak i njena majka. 

"Ah, Rade Marković je i te kako značajan za mene. S njim sam proživjela tri divne godine. Sada se začudim koliko je bio stariji od mene, ali među nama je fenomenalno funkcioniralo. Nisam shvaćala zašto se svi zgražaju i hvataju za glavu zbog nas dvoje, na čelu s mojom mamom. Možete zamisliti…", ispričala je ona. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.