Navodna Spaceyjeva žrtva na sudu: "Drogirao me i zlostavljao. Uništio mi je život"

Foto: EPA

MLADI glumac (kojeg se ne smije imenovati zbog pravnih razloga) na sudu je izjavio da je 63-godišnji glumac Kevin Spacey "okrutni predator" koji ga je "drogirao i zlostavljao", prenosi Guardian. 

"Iskoristio me, drogirao i seksualno zlostavljao. Osjećao sam se kao da oko mene kruži morski pas. Spacey je odvratan, okrutan i vrijedan prijezira", ispričao je mladi glumac tijekom suđenja koje je počelo krajem lipnja. Dodao je da mu je to iskustvo "ostavilo velike traume" i "uništilo život". 

Navodno je sve počelo 2008. godine kada se glumac obratio Spaceyju za savjete o glumačkoj karijeri. 63-godišnji glumac ga je potom, kaže, pozvao k njemu gdje su konzumirali marihuanu i pili pivo. Spaceyjeva navodna žrtva tvrdi da je u jednom trenutku izgubio svijest, a potom ga je glumac drogirao. 

"Sjećam se da sam se četiri do pet sati kasnije probudio, dugme i patentni zatvarač su bili spušteni, a on je nada mnom izvodio oralni seks", ispričao je glumac, koji je Spaceyja potom, kako kaže, odgurnuo od sebe, a ovaj ga je izbacio iz stana. Spaceyjev odvjetnik Patrick Gibbs tvrdi da su optužbe izmišljene.

Kevin Spacey ranije porekao optužbe za zlostavljanje

Podsjećamo, Spacey je ranije porekao optužbe o prijestupima počinjenim protiv četvorice muškaraca koji su se navodno dogodili između 2001. i 2013. godine. 

Glumac se u siječnju izjasnio nevinim po tri točke optužnice za nedoličan napad, tri točke za seksualni napad i jednu točku za navođenje osobe na seksualnu aktivnost bez pristanka.

Dvostruki dobitnik Oscara prethodno je odbacio četiri optužbe za seksualni napad i jednu za navođenje osobe na penetrativnu seksualnu aktivnost bez pristanka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.