Natjecateljica Zvijezde pjevaju oglasila se o vijesti da joj je tvrtka pred stečajem

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

NAKON što je objavljeno da je tvrtka Marine Orsag pred stečajem zbog duga od 36.000 kuna, komičarka, koja je ujedno i jedna od natjecateljica showa Zvijezde pjevaju, o svemu se oglasila na svom Facebooku.

"Tokom pandemije nismo dobili ni jednu lipu poticaja niti nam je dozvoljeno da stavimo firmu u mirovanje niti da dam sebi otkaz kao direktor tokom pandemije, već su nastavili naplaćivati doprinose i dug je skočio na ovu visinu", započela je.

"Kada sam otišla na sud, otkazali su ročište bez da nas informiraju i tražili smo da nam daju da ratama otplaćujemo. Niti sam kriminalac, niti idiot ljudski pa da se ta situacija na ovaj način provlači."

"Ni u jednom trenu nisam ništa ukrala, a stvorila sam scenu bez ijedne jedine lipe pomoći kulturnih institucija, iako su nas dva puta pokrali. I nisam ništa ukrala i varala već sam se kao jako puno poduzetnika tokom pandemije našla u kaosu, ali njihov kaos neće završiti u medijima", zaključila je.

Podsjetimo, prijedlog za otvaranje stečaja Studija smijeha podnijela je Financijska agencija (Fina) navodeći da tvrtka stand-up komičarke sredinom veljače ima evidentirane neizvršene osnove za plaćanje u neprekinutom razdoblju od 154 dana u iznosu od 36.334 kune te da ima jednog zaposlenog.

Studio smijeha je osnovan u srpnju 2012., a kao direktori su navedeni Marina Orsag i slovenski komičar Andrej Težak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.