Natasha Giggs ispričala sve o aferi s Ryanom Giggsom: Za njega je to bio samo seks

PRELJUBNICA Natasha Giggs konačno je progovorila o skandalu koji je izazvala aferom s Ryanom Giggsom, koji je brat njezinog supruga. Izjavila je da je bila slomljena kada je shvatila da je skandal došao u medije i da je njezin savršeni život doveden u pitanje. Intervju je dala magazinu Closer, a napravila je to nakon povratka iz Majorce, gdje se odmarala sa svoja dva sina. "Ne mogu spavati otkad sam se vratila iz praznika i shvatila kako je moja obitelj progonjena. Paničarim zbog svojih najbližih. Brak mi je gotov, i moja djeca više nemaju oca stalno kraj sebe, to je za njih jako teško. Osjećam se krivo jer su moji postupci uništili moju obitelj. Nema isprika, ono što sam napravila je krivo, nisam ja žrtva u ovom svemu", izjavila je Natasha.

Natasha upoznala Ryana u klubu i odmah spavala s njime

Inače, s Ryanom je bila u ljubavnoj vezi osam godina, a čak je i pobacila njegovo dijete dva tjedna prije svadbe s Rhodrijem Giggsom, Ryanovim bratom. Navodno je Rhodri Natashi uputio papire za rastavu ovog vikenda. Natasha i Ryan upoznali su se u jednom klubu u Manchesteru, a iste večeri spavali su zajedno. U to vrijeme, Ryanova supruga Stacy bila je kod kuće, trudna. Nakon dva mjeseca, Natasha je prohodala s Rhodrijem, ali nastavila se viđati i s Ryanom, a on je isto tako nastavio normalno svoj brak. Natasha je objasnila kako je Ryanom bila potpuno očarana, a vezu s njim je nastavila kako bi izbjegla sve zamke dosadne svakodnevice.

"Sve bi bila napustila zbog njega jer sam se emotivno vezala, a za njega je sve bio samo seks"

"Afera se nastavila jer je sve bilo uzbudljivo, a ostatak svega mi je bio jako dosadan. Imala sam običan život kod kuće, kuhala sam, prala i glačala, no znala sam da imam tu posebnu vezu. Mnogi žele biti kao on, i činjenica da ga imam za sebe je mene oduševljavala. Sve bi bila napustila zbog njega jer sam se emotivno vezala, a za njega je sve bio samo seks. Ponekad bi se svađala sa Rodhrijem, i onda mislila kako ništa nije bitno jer se kasnije idem sresti s Ryanom. Kroz sve te godine naučila sam živjeti sa osjećajem krivnje i postala sam jako dobra u laganju. Vodila sam dvostruki život. Mislim da je moguće voljeti dvije osobe u isto vrijeme. Kada sam viđala Ryana s obitelji, bilo je to kao da viđam nekog drugog. Nikad nismo pričali o svojim obiteljima dok smo bili zajedno. Nikad nisam od njega očekivala da napusti Stacy zbog mene. Da smo imali normalnu vezu, teško bi potrajala, ovo je bila samo fantazija", izjavila je.

"Osjećala sam se grozno kad sam shvatila da nisam jedina s kojom vara"

Priznala je da je odlučila razotkriti sve kada je shvatila da je Giggs održavao odnose i s Imogen Thomas. "Vjerovala sam u njegove laži kada je rekao da je sve s Imogen samo glasina. Osjećala sam se grozno kad sam shvatila da nisam jedina s kojom vara. Znala sam i da nikad neće završiti naša veza ukoliko ne otkrijem sve svojoj obitelji. Trebala sam nešto da me makne od njega", priznala je Natasha. Ne osjeća se krivom za štetu koju je nanijela Ryanovoj obitelji i supruzi jer smatra da je to njegova odgovornost, a prema njezinom mišljenju, Stacy bi trebala u svakom slučaju ostaviti nogometaša.

"Suprug mi je rekao da me još voli"

"Stacy ga očito obožava i ne može prihvatiti istinu. Ryan voli sigurnost toga što ima svoju suprugu i djecu, no mislim da najviše od svega voli sam sebe", zaključila je. S Rodhrijem je imala također dosta burnu vezu, s puno uspona i padova, a Ryan je stalno bio negdje u pozadini. "Ostajali smo zajedno zbog djece, a obostrano smo se varali. Jako puno vremena smo potratili na nesreću. Rhodri mi je poslao poruku u kojoj govori kako me još voli, no i sam je svjestan da nije moguće da naša veza funkcionira sada. Bilo bi to nepošteno za oboje. Činjenica da mi slijedi razvod me ubija. Trebam malo vremena za sebe. Sada mi nije jasno što sam uopće vidjela u Ryanu. Želim dovesti svoj život u normalu i početi ispočetka", zaključila je nakon svega Natasha Giggs.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.