Nataša Janjić počela utjerivati dugove od bivšeg i prekinula aferu s Lokasom

GLUMICA Nataša Janjić, koja se posljednjih tjedana našla na meti medija zbog afere s Joškom Lokasom, sada je ponovno podignula medijsku prašinu. Ovog puta je riječ o podjeli imovine s bivšim dečkom. Naime, Nataša koja je sa svojim dugogodišnjim dečkom Antonijem Nuićem živjela u zajedničkom stanu na zagrebačkoj Trešnjevci odlučila je utjerati dug, ni manje ni više, već preko Facebooka.

"Ne morate se truditi zvati Nuića. On vam neće ništa reći. To je za njega završena stvar"

"Nataša želi polovinu svog stana iz propalog braka i želi novac koji je zaradila (radeći u struci) vidjeti na svom računu. I sve to na vrijeme", napisala je Nataša na svoj Facebook profil. Kako prenosi magazin Extra, Nataša je negirala tu priču. "Nije to istina. Zar stvarno vjerujete svemu što je napisano na Facebooku? Znači li ti da napišem da sam trudna da biste vi to odmah objavili", upitala je 27-godišnja glumica.



"Ne morate se truditi zvati Nuića. On vam neće ništa reći. To je za njega završena stvar. Ako nešto vezano za filmove budete trebali, možete se javiti, ali ovo vam nikada neće prokomentirati. On je ipak jedan gospodin", izjavio je Antonijev prijatelj Boris T. Matić koji je između ostaloga trebao biti vjenčani kum bivšem paru. Činjenica da Antonio nije ništa komentirao, čak ni kada se Nataša pohvalila medijima da ga je ostavila i odselila se jer je "frajerica", potvrđuje priču njegovog bliskog prijatelja da on jednostavno ne želi raspravljati o privatnom životu.

Joško Lokas zbog afere s Natašom ostao bez posla


Priča o raspodjeli stana ne bi bila toliko komplicirana da Nataša traži onoliko novca koliko je zaista uložila već ona navodno želi puno veću svotu jer, kako kaže, smatra da je stanu u četiri godine, otkako su ga kupili, porasla vrijednost. Osim što su bili u ljubavnoj vezi, 31-godišnji redatelj Antonio i Nataša Janjić su također i poslovno surađivali. Nataša je glumila u filmovima koje je on režirao tako da se dio njezinog statusa u kojemu ona spominje neisplaćeni honorar vjerojatno također odnosi na njega.

Posljednja afera u kojoj se našla mlada glumica, kada je Joško Lokas navodno ostavio suprugu i dvoje djece te se viđao s njom, prema riječima njezinih bliskih prijatelja, završena je. Par je navodno prekinuo, a Joško se nije vratio svojoj supruzi Ivani. Zbog afere je čak ostao i bez posla. Iako je radio kao producent u kući Drugi plan koju je otvorio brat njegove supruge Miodrag Sila, Joško više nije dio tima.

A.M.
Foto: Goran Perešin

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.