Nastavak suđenja: Bivši ljubavnik i liječnici optuženi za smrt starlete Anne Nicole Smith

NASTAVLJA se suđenje optuženim za smrt jedne od najpoznatijih starleta i Playboyjevih zečica, pokojne Anne Nicole Smith. Sud u Los Angelesu je prije više od godine dana za smrt američke starlete optužio  40-godišnjeg odvjetnika Howarda K. Sterna te dvoje liječnika, 40-godišnjeg dr. Sandeepa Kapoora i 61-godišnju dr. Khristine Eroshevich. Anne Nicole Smith preminula je u 39. godini života, 8. veljače 2007., od posljedica predoziranja lijekovima.

U srijedu je tužitelj na suđenju spomenutoj trojki rekao kako su bivši partner i dvoje liječnika Anne Nicole Smith godinama starleti davali jake lijekove pomoću lažnih recepata. Obdukcijom je potvrđeno da je Anna Nicole preminula radi koktela antidepresiva, metadona, antibiotika, tableta za mršavljenje i lijekova protiv bolova.

Kalifornijski državni tužitelj Jerry Brown svojedobno je kazao kako su Stern i dvoje liječnika planski nabavljali lijekove pokojnoj Anni Nicole koja je na nezakonit način došla u posjed "tisućama pilula" o kojima je kasnije postala ovisna. "Ovi liječnici su imali medicinsku obvezu izdavanja lijekova sukladno profesiji. Dokazi će pokazati da nije bilo tako", dodao je Brown.




Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.