Napravio više od 100 modifikacija na tijelu: "Ja sam transhumanist, uvijek se nadograđujem"

Screenshot: Rumble

UMJETNIK koji se bavi modifikacijom tijela, samoprozvani transhumanist, pokazao je neke od bizarnih promjena koje je napravio na svom tijelu tijekom posljednjih 30 godina.

Russ Foxx iz Vancouvera napravio je više od 100 modifikacija na tijelu, od silikonskih rogova na glavi preko ključa u ruci do ultraljubičastih tetovaža.

Foxx je postao fasciniran svijetom ekstremne tjelesne modifikacije već s 5 godina kad je probušio uši, a do punoljetnosti imao je već 50-ak piercinga na licu, zbog čega je dobivao pogrdne nadimke.

36-godišnji vlasnik salona dosad je napravio više od 10 tisuća zahvata, a mnoge i na sebi. "Ako nešto zbilja posjedujem, to je onda moje tijelo. Vidim modifikacije kao umjetnost, a svoje tijelo kao platno", rekao je Russ.

"Definiram se kao transhumanist, razvijam se s tehnologijom i vremenom. Uvijek se ažuriram i nadograđujem", dodao je.

"Otkad sam odrastao, više se posvećujem funkcionalnim promjenama koje jačaju moje prirodne sposobnosti - poput otvaranja vrata s uređajem koji sam kirurški ugradio u ruku", otkrio je te dodao kako ima mjesta i za "samo kozmetičke promjene".

Russ je ponosan na svoj rad, a tvrdi kako koristi samo najbolje materijale, kako za sebe, tako i za svoje klijente. "Bez obzira na to jesu li u pitanju tetovaže, piercinzi ili naprednije modifikacije tijela, nemojte odabrati jeftinu opciju. Imate samo jedno tijelo i vaše zdravlje je najvažnije", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.