"Nakon pola koncerta sam otišao": Fanovi se obrušili na Spice Girls

Screenshot: YouTube

NAKON tri koncerta u sklopu velike povratničke turneje grupe Spice Girls reakcije su podijeljene - jedan dio fanova smatra da je riječ o spektaklu godine, drugi dio traži povrat novca od ulaznica i cijelu priču naziva još jednom showbiz prijevarom.

Zbog problema sa zvukom na koncertima u Dublinu i Cardiffu neki su posjetitelji zatražili povrat novca i teškim se riječima obrušili na čitavu organizaciju. "Ovo je strašno, nisam ništa mogao vidjeti ni čuti pa sam nakon pola koncerta otišao", napisao je jedan posjetitelj.

Britanski mediji, koji su i u doba njihove najveće popularnosti uglavnom brojali greške i propuste, ovakva su iskustva sa stadiona jedva dočekali pa su se naveliko raspisali o - potpunom debaklu.

Ipak, brojke pokazuju da za pop senzaciju iz devedesetih i nije sve tako crno - koncerti koji slijede uglavnom su gotovo rasprodani, a njihov spektakl u dublinskom Croke Parku proglašen je najvećim od izgradnje stadiona. Pred grupom je još deset koncerata diljem Velike Britanije, a turneja, barem zasad, završava trima koncertima na londonskom stadionu Wembley.

Victoriju su zaboravili, ali dobro platili

Iako su zagriženi fanovi u početku glasno negodovali oko činjenice da na povratničkoj turneji ne sudjeluje Victoria Beckham, odnosno Posh Spice, spektakl koji su preostale četiri članice priredile ušutkao je nostalgičare. Ipak, svi su pomalo u čudu što novi koncerti ne sadrže ni spomen o Victoriji. Većina fanova očekivala je da će Posh kroz videoprisjećanja dobiti barem tridesetak sekundi koncerta, ali to se zasad nije dogodilo.

Ipak, i Victoria će dobiti svoj dio financijskog kolača, s obzirom na to da je sudjelovala u pisanju i produciranju svih pjesama koje izvode, a još uvijek je navedena i kao jedna od kreativnih direktorica tvrtke "Spice Girls Limited" koju su sve članice zajedno osnovale još 1995. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.