Najslušanije na YouTubeu: Mladi Hrvati obožavaju slušati Jalu i Kristijana Golubovića

Screenshot: YouTube

NIŠTA ne ocrtava glazbeni ukus mladih Hrvata kao najslušanije pjesme na YouTubeu u Hrvatskoj. Proteklih tjedan dana tamo i nije bilo iznenađenja - hrvati obožavaju trap i turbofolk.

Uvjerljivo prvo mjesto na trendingu u Hrvatskoj drži Jala Brat koji ima novu pjesmu - Partijam. Preslušana je četiri milijuna puta u šest dana otkako se pojavila na YouTubeu.

Drugo mjesto na listi najslušanijih na hrvatskom YouTubeu je Elena Kitić, kći poznatijeg tate Mile Kitića, koja također njeguje trap i osebujne tekstove. Njezina pjesma Psh Psh dobila je 2,5 milijuna pregleda.

Na trećem mjestu najslušanijih glazbenih uradaka u Hrvatskoj prema YouTubeu nalazi se američki YouTuber Larray koji je snimio pjesmu Cancelled. U pjesmi govori o Cancelled kulturi i slavnim ljudima s YouTubea koji su postali žrtve spomenute pojave.

Na četvrtom mjestu je pravo iznenađenje - hrvatski pop rock bend Pravila Igre i njihova pjesma U hladnoj sobi. Iako imaju tek 80 tisuća pregleda, uspjeli su se popeti među najslušanije pjesme na YouTubeu u Hrvatskoj.

Peta najslušanija stvar je, vjerovali ili ne, pjesma koju izvodi Kristijan Golubović. Višestruko osuđivani srbijanski kriminalac koji se trenutno natječe u bizarnom reality showu Zadruga snimio je pjesmu Na vrhu s izvjesnim srpskim glazbenikom Denirom, a stvar su u nekoliko dana mladi iz bivše Juge preslušali oko 700 tisuća puta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.