Najskandaloznija manekenka otkrila da boluje od teške bolesti

Foto: JLP

BIVŠI supermodel Janice Dickinson otkrila je da se bori s rakom dojke. U emocionalnom intervjuu za Daily Mail Online, reality zvijezda otkrila je da joj je bolest dijagnosticirana 13. ožujka nakon što je liječnik tijekom uobičajenog pregleda napipao kvržicu u njenoj desnoj doci.

Janice je potom poslana na hitni mamogram i biopsiju te je utvrđeno da je kvržica čest oblik raka koji se stvara u mliječnim kanalima. Na njenu sreću, bolest je otkrivena u ranom stadiju.

"Prije samo dva tjedna dijagnosticiran mi je rak dojke, teško mi je to uopće reći. Još uvijek sam šokirana, jako sam uplašena, no neću dopustiti da me taj strah definira. Preživjet ću ovo, bit ću dobro", rekla je dok je pokušavala suspregnuti suze.

Janice, kojoj je danas 61 godina, poznata je kao prvi supermodel na svijetu, a u intervjuu je istaknula da se osjeća kao da je ušla u noćnu moru.

Dodala je da se od dijagnoze povukla u sebe, što je neobično za nju jer je uvijek bila prilično otvorena i ekstravagantna. Janice je jedna od žena koje su optužile Billa Cosbyja za silovanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.