Najpraćeniji youtuber najavio kandidaturu za predsjednika SAD-a: "Dijelit ću novac"

Foto: YouTube

NAJPRAĆENIJI youtuber na svijetu, MrBeast, pravog imena Jimmy Donaldson, otkrio je u nedavnom gostovanju na kanalu TMG kako se planira kandidirati za predsjednika SAD-a.

MrBeast nije konkretizirao kada će se točno kandidirati, ali je rekao kako će njegova kandidatura izgledati. Najavio je da će "popraviti" neke probleme SAD-a, ali se u toj ulozi vidi tek za nekih dvadesetak godina.

"Želim zgrnuti gomilu novca i onda je podijeliti okolo ljudima netom prije nego što se kandidiram za predsjednika. Zamislite, imate 10 milijardi dolara i podijelite ih ljudima. Onda mogu reći 'imao sam sve i sve sam dao ljudima', a to je poprilično moćna stvar", pojasno je MrBeast.

"Predsjednici su prestari"

"I onda, umjesto da dajem lobistima i namećem agende, radim sve što će koristiti američkom narodu. Zvuči mi kao dobra ideja", rekao je MrBeast i onda ponosno konstatirao: "Da, mogao bih se kandidirati za predsjednika, da budem iskren."

Iznio je i zanimljivu ideju kako bi njegova kandidatura mogla izgledati za koju godinu. "Kandidirat ću se oko četrdesete godine života. Mislim da su predsjednici odveć stari, do tada kada se planiram kandidirati, stari ljudi će već umrijeti i glasat će uglavnom oni mojih godina. Vrijeme je za mlađe predsjednike", naveo je MrBeast.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.