Najpoznatiji gay par na svijetu slavi 11. godišnjicu braka, ovo je tajna njihove ljubavi

Foto: JLP

U SVIBNJU prije točno 11 godina poznati glazbenik Elton John i njegov partner David Furnish najprije su se zaručili, a onda i izrekli bračne zavjete i tako i "službeno" okrunili najpoznatiju, ali i najskladniju gay vezu na svijetu.

Par se prvi put upoznao još u listopadu 1993. godine, a Elton je priznao da ga je David istog trenutka osvojio. Sljedećeg dana izašli su na večeru, i ljubav je planula gotovo odmah. David je 1997. godine snimio i dokumentarac o svom partneru pod nazivom "Tantrums & Tiaras", koji se emitirao na britanskoj televiziji.

Zavjete su međutim izrekli u vrlo intimnoj ceremoniji, samo u prisutnosti svojih roditelja, koji su im ujedno bili i kumovi.

"Nismo od toga htjeli raditi show, željeli smo zahvaliti roditeljima koji su nas uvijek podržavali", rekao je tada Elton John.

Uz pomoć surogat majke Elton i David su dobili i dvoje djece i priznali da ih očinstvo potpuno ispunjava, svim njegovim izazovima unatoč. Surogat majka se svakodnevno izdajala kako bi bebe što duže mogle biti hranjene majčinim mlijekom.

Istovremeno, čitavu obitelj redovito se moglo vidjeti u skladnom druženju, zbog čega su ih britanski mediji prozvali najskladnijim londonskim parom.

"Svake subote već više od desetljeća jedno drugom pošaljemo pisamce, bez obzira koliko daleko bili, i u njemu napišemo koliko se volimo i poštujemo te koliko smo sretni što imamo jedan drugoga", objasnio je Elton tajnu njihove sretne veze.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.