Tiktoker Khaby Lame pokazao kako je nekad zarađivao novac: Vjerujte u svoje snove

Screenshot: TikTok

KHABY LAME, senegalski komičar koji je u lipnju ove godine sa 142.4 milijuna pratitelja postao najpraćeniji tiktoker, objavio je na društvenim mrežama snimku koja prikazuje njegov život prije nego što je postao slavan.

Na snimci Khaby vozi kamion te nosi žutu zaštitnu radničku kacigu. Nakon tih prizora slijedi kadar u kojem komičar prolazi pored velikog plakata za Hugo Boss, brend s kojim je Lame ove godine započeo suradnju.

"Nikad nemojte prestati rasti i uvijek vjerujte u svoje snove. Volim vas sve", napisao je uz video.

@khaby.lame Never stop growing and always believe in your dreams🥹I love you all ❤️#learnfromkhaby #learnontiktok @tiktok creators @TikTok @boss ♬ sonido original - Usuyo uwu

Tek nedavno dobio talijansko državljanstvo

Khabyjeva se obitelj iz Senegala preselila u Italiju kad je on imao tek jednu godinu. Do ožujka 2020. godine bio je zaposlen kao tvornički radnik u industrijskom gradu Chivassu, a tijekom korone je izgubio posao te se bez prihoda vratio u roditeljski dom. Otac ga je nagovarao da počne tražiti drugi posao, no Khaby se okušao u kreiranju sadržaja za TikTok.

Popularan je, između ostalog, postao jer na snimkama nikad ništa ne govori, a u njima se uglavnom ruga nepotrebno kompliciranim "life hackovima" pokazujući kako se stvari mogu raditi na puno jednostavniji način.

Iako u Italiji živi skoro cijeli svoj život, zbog činjenice da u toj zemlji nije rođen, talijansko je državljanstvo dobio tek nedavno. "Jako sam ponosan. Osjećao sam se Talijanom i prije današnjeg dana jer sam oduvijek živio ovdje. Osjećam veliku odgovornost za prisegu koju sam položio. To nisu samo riječi", rekao je nakon što je stekao državljanstvo.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.