Najpopularniji auti na Oglasima: Uz BMW X6 dobijete porciju velikih ćevapa

Foto: Index Oglasi/123rf

PONUDA osobnih automobila na Index Oglasima raste iz dana u dan i u našem oglasniku mogu se pronaći zaista raznoliki primjerci svih vrsta vozila. U ponudi imamo legendarni Mercury Cougar oldtimer, a tu je i vrhunski BMW X6 uz koji dobijete i porciju velikih ćevapa.

Za ovaj članak smo pretražili ponudu i odlučili izdvojiti one primjerke koji u ovom trenutku privlače najveći interes naših korisnika. Ovih pet oglasa vidjelo je više od 300 tisuća ljudi! 

Mercury Cougar

Oglas za ovaj fantastični Mercury Cougar iz 1969. godine jedan je od onih koji se definitivno moraju pogledati. Legendarni oldtimer je u top stanju i komplet je sređen, a prodaje se za 15.000 eura. Auto ima 260 konjskih snaga, a cijena je s HR registracijom i oldtimer certifikatom.

Škoda Octavia Combi

Vlasnik tvrdi da je auto idealan omjer kvalitete, stanja, godišta, uloženog, dobivenog, prijeđenih kilometara i cijene. Škoda Octavia Combi RS dolazi s 2.0 TDI motorom, pokreću je 184 konjske snage, a do sada je prešla 170 tisuća kilometara. Registrirana je do 12. mjeseca ove godine i prodaje se za 18.450 eura.

Mercedes-Benz G 500

Ova vrhunska G klasa iz 2005. godine čeka novog vlasnika. Do sada je imala samo jednog, koji je s njom prešao 126 tisuća kilometara i unutrašnjost vozila je besprijekorna. Svi mehanički dijelovi rade odlično, a isto se odnosi i na električne komponente. Auto ima 295 konjskih snaga, izgleda super, a vaš može biti za 38.500 eura,

VW Golf II

Ovaj VW Golf II 2.0 16V iz 1988. godine izgleda zaista izvrsno, ali prodaje se za čak 57.300 kuna. Oglas je na našoj Facebook stranici skupio hrpu pozitivnih komentara, ali dosta ih se odnosilo i na cijenu koja je, po nekima, previsoka. Sve detalje možete pronaći u oglasu, a vrijedi li više od 7.700 eura, procijenite sami. 

BMW X6  

Oglas za ovaj BMW X6 iz 2013. godine jedan je od najoriginalnijih koje smo vidjeli u posljednje vrijeme jer oglašivač uz automobil nudi i jedan specijalan bonus. Sretni kupac koji ovu BMW-ovu zvijer plati 49.970 eura kao poklon će dobiti porciju velikih ćevapa! Vrhunska poslovno obiteljska SUV limuzina ima 306 konjskih snaga, full je opremljena, a plaćena je čak 140 tisuća eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.