Najnoviji HONOR Magic5 Lite tanak je i moćan mobitel s iznimno dugotrajnom baterijom

Potreban vam je moćan i lagan mobitel s dugotrajnom baterijom? Razmislite o nabavci najnovijeg HONOR Magic5 Lite jer upravo taj model zauzeo je prvo mjesto na DXOMARK ljestvici pametnih telefona s najboljom baterijom na svijetu.

Upravo predstavljen na ovogodišnjem Mobile World Congressu u Barceloni, najnoviji Lite dodatak seriji HONOR Magic pruža sveobuhvatne vizualne prikaze i performanse sa 120Hz svestranim OLED zakrivljenim zaslonom1, izdržljivom baterijom koju nećete morati puniti dva dana pri normalnom korištenju i Qualcomm® Snapdragon® 695 5G mobilnom platformom. Sve to dizajnirano da stane u džep. Dostupan po pristupačnoj cijeni, HONOR Magic5 Lite tu je da korisnicima diljem svijeta učini tehnologiju dostupnijom i pouzdanom. HONOR Magic5 Lite u Hrvatskoj je dostupan po cijeni od 369 eura.

Svestrani zaslon za izvanredan doživljaj gledanja

6,67-inčni OLED zakrivljeni zaslon2 pametnog telefona HONOR Magic5 Lite podržava razlučivost od 2400x1080 piksela3 i prikazuje do 1,07 milijardi boja za reprodukciju slika s nevjerojatnom razinom detalja i živosti. S ultra-tankim okvirima, izvanrednim omjerom zaslona i kućišta od 93%4 izdržljivim zakrivljenim kaljenim staklom, vodećim zaslonom u klasi, HONOR Magic5 Lite nudi impresivno iskustvo gledanja, bilo da ga koristite zabavu, učenje ili posao.

U igrama za koje su potrebni brzi refleksi, korisnici će cijeniti brzinu zaslona HONOR Magic5 Lite, s brzinom osvježavanja do 120 Hz5 i brzinom reakcije zaslona na dodir od 300 Hz6, omogućujući uređaju da gotovo trenutno registrira i reagira na korisničke unose. Kod držanja uređaja jednom rukom, HONOR Magic5 Lite uz pomoć Al tehnologije nudi inovativnu prevenciju pogrešnog dodira kako bi se spriječila nepotrebna gnjavaža uzrokovana slučajnim unosom.

HONOR Magic5 Lite ima nisku razinu plavog svjetla, za što mu je izdan certifikat tvrtke TÜV Rheinland7. Ugodan je za oči i ima vodeću tehnologiju zatamnjivanja od 1920Hz PWM za smanjenje titranja zaslona, dodatno ublažavajući umor očiju koji proizlazi iz dugotrajne upotrebe.

Izuzetno tanak dizajn i dugotrajna baterija u jednom uređaju

HONOR Magic5 Lite nasljeđuje dizajn legendarnog glavnog modela Magic serije s kružnim Matrix Star prstenom na stražnjoj strani, duž kojega je raspoređen moćni sustav trostruke kamere – koji se sastoji od 64MP iznimno jasne glavne kamere8, 5MP širokokutne kamere i 2MP makro kamere – omogućujući korisnicima da zabilježe svoj svakodnevni život u fotografijama i videozapisima koje pritiskom na gumb mogu dijeliti s prijateljima i obitelji.

Unatoč debljini od samo 7,9 mm9 i težini od 175 g10, HONOR Magic5 Lite ima ultra veliku bateriju od 5100 mAh11 koja podržava do 29 sati YouTube Music streaminga, 24 sata YouTube streaminga, 19 sati TikTok pregledavanja, do 21 sat istraživanja društvenih medija ili 11 sati igranja12 sa samo jednim punjenjem. Uz samo 30 minuta punjenja, HONOR Magic5 Lite isporučuje 12,5 sati video streaminga13. Sve navedeno savršeno je za korisnike koji vole ostati aktivni tijekom dana bez brige da će im se baterija isprazniti.

Učinkovitost baterije telefona HONOR Magic5 Lite postigla je ocjenu 152 u DXOMARK testu i zauzela prvo mjesto na DXOMARK globalnoj ljestvici baterija pametnih telefona. Kao priznanje za izvrsno korisničko iskustvo, DXOMARK je HONOR-u Magic5 Lite dodijelio Zlatnu oznaku u kategoriji baterija.

Nesmetano mobilno iskustvo s HONOR RAM Turbo

S najnovijom Qualcomm® Snapdragon® 695 5G mobilnom platformom, HONOR Magic5 Lite pruža snažne performanse u aplikacijama za produktivnost i zabavu. Korisničko iskustvo dodatno je poboljšano uz HONOR RAM Turbo, koji pametnom telefonu omogućuje korištenje dijela pohrane kao RAM-a kako bi više aplikacija bilo aktivno14 za učinkovitiji multitasking.

S operativnim sustavom Magic UI 6.1 koji se temelji na Androidu 12, HONOR Magic5 Lite dolazi sa pametnim sustavom optimizacije uređaja koji minimalizira degradaciju performansi tijekom vremena kako bi se duže osiguralo dosljedno i optimalno korisničko iskustvo. Uz HONOR Share15 i Multi-screen Collaboration16, HONOR Magic5 Lite omogućuje brz prijenos datoteka i učinkovit multitasking na HONOR uređajima, uključujući pametne telefone, prijenosna računala i tablete, čime korisnicima pruža neusporedivu produktivnost.

Cijene i dostupnost

Dizajniran za korisnike sa stilom, HONOR Magic5 Lite u Hrvatskoj je dostupan u smaragdno zelenoj i crnoj boji, a možete ga kupiti kod svih operatera i maloprodajnih partnera po cijeni od 369 eura.

Za više informacija posjetite HONOR web stranicu.

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia 

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska  


[1] S dizajnom zaobljenih kutova na zaslonu, dijagonalna duljina vanjskog zaslona iznosi 6,67 inča kada se mjeri prema standardnom pravokutniku (stvarna vidljiva površina je nešto manja).

[2] S dizajnom zaobljenih kutova na zaslonu, dijagonalna duljina vanjskog zaslona iznosi 6,67 inča kada se mjeri prema standardnom pravokutniku (stvarna vidljiva površina je nešto manja).

[3] Razlučivost se mjeri kao standardni pravokutnik. S dizajnom zaobljenih kutova, efektni pikseli su nešto manji.

[4] Podaci iz HONOR laboratorija.

[5] Brzina osvježavanja zaslona može se razlikovati ovisno o uporabi.

[6] Brzina dodira može se razlikovati ovisno o uporabi.

[7] Zaslon je prošao TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) certifikat. Ovaj proizvod nije za medicinsku uporabu i nema terapijske funkcije.

[8] Stražnja glavna kamera je kamera od 64 MP. Stvarna razlučivost slike može se razlikovati ovisno o načinu snimanja.

[9] Podaci iz HONOR laboratorija.

[10] Podaci iz HONOR laboratorija. Ukupna težina uključuje bateriju. Stvarna težina može se razlikovati zbog konfiguracija proizvoda, proizvodnih procesa i metoda mjerenja.

[11] Tipična vrijednost. Ocijenjeni kapacitet neuklonjive baterije je 5000mAh.

[12] Podaci iz HONOR laboratorija. Određeno vrijeme upotrebe može se neznatno razlikovati ovisno o navikama upotrebe.

[13] Podaci iz HONOR laboratorija. Određeno vrijeme upotrebe može se neznatno razlikovati ovisno o navikama upotrebe.

[14] Podaci iz HONOR laboratorija.

[15] Ova je značajka dostupna je samo na HONOR MagicBook prijenosnim računalima sa PC Managerom 16.0  te HONOR pametnim telefonima i tabletima s Magic UI 6.0 i novijim verzijama istih.

[16] Ova je značajka dostupna samo s kompatibilnim HONOR MagicBook prijanosnim računalima i tabletima. Pogledajte proizvode koji se prodaju u Hrvatskoj. Samo određene vrste datoteka i mobilne aplikacije podržavaju ovu značajku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.