Najgledanija serija na HBO-u ovog mjeseca mnogima je među najomraženijima

Foto: Press

PRVE epizode druge sezone serije I tek tako..., nastavka hita Seks i grad, objavljene su u lipnju ove godine. Zadnja epizoda druge sezone bit će objavljena idući tjedan.

Već od prve sezone serija je naišla na više negativnih nego pozitivnih komentara, a gledateljima smeta - sve. Ni recenzije nisu bajne. Serija trenutno ima ocjenu 5.7 na IMDb-ju. No unatoč svim kritikama, serija je ovoga mjeseca bila najgledanija na streaming platformi HBO Max.

Podaci analitičke tvrtke FlixPatrol pokazuju da je serija bila uvjerljivo najgledanija u kolovozu, a slijede je The Bronze Garden, Full Circle, Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty i Warrior. 

Najviše kritika primio lik Mirande

Inače, nakon objavljenih epizoda druge sezone mnogi kritiziraju lik Mirande Hobbes. Ukratko, gledatelji ne prihvaćaju novu Mirandu i njezino ponašanje u seriji, a neki idu toliko daleko da smatraju da je lik Mirande Hobbes scenarist uništio.

U drugoj sezoni u jednoj sceni pojavljuje se i lik Samanthe Jones, a glumica je rekla da ju je cameo uloga nakratko vratila u stare dane. "Osjećala sam se kao da nakratko uranjam u prošlost i uživam u poslijepodnevnim satima uz čašu martinija", rekla je. No, Kim Cattrall, koja glumi Samanthu, kaže da je ovo najdalje što planira ići što se tiče te serije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.