Nagradni natječaj: Osvoji knjigu "Povijest svijeta" i doznaj sve o prvim ljudima i velikim carstvima

Foto: Superknjižara/Interliber

ZA VRIJEME trajanja Interlibera u Zagrebu, za sve čitatelje Indexa pripremili smo nagradni natječaj u kojem ćete moći osvojiti po jednu vrijednu knjigu Superknjižare.

Svakog dana tijekom ovoga tjedna imamo kviz u kojem možete dati svoj odgovor te sudjelovati u natječaju. Iza nas su već dna nagradna dana, a ono je i treći. Pravila nagradnog natječaja možete pročitati na službenoj stranici, a danas vam postavljamo novo pitanje:

Danas možete osvojiti "Povijest svijeta", opsežnu, sveobuhvatnu i bogato ilustriranu knjigu koja obuhvaća razdoblja od pojave prvih ljudi i nastanka prvih civilizacija pa sve do 21. stoljeća. Tekst je popraćen s više od 4.000 ilustracija i pruža čitatelju pogled na velika carstva na vrhuncu moći, moćne vladare čija volja oblikuje čitava razdoblja kao i pobožne i svete ljude čiji nauk i dalje odzvanja u mnogobrojnim životima.

Vidimo piramide kako se uzdižu, promatramo kako se oružje razvija od luka i strijele do atomske bombe, istražujemo teme od antičkog Rima do renesanse, od Francuske revolucije do Drugog svjetskog rata. Stotine uokvirenih polja daje nam uvid u glavne religije, ideološke pokrete i kratke biografije svjetskih vođa i poznatih osoba iz svih razdoblja i dijelova svijeta, a vremenska skala na svakoj strani naglašava ključne događaje, imena i datume.

Čarobna i neusporediva po svom obimu i značaju ova knjiga predstavlja neprocjenjivu vrijednost zapisane povijesti čovječanstva u jednom sveobuhvatnom svesku. Ona je dar National Geographica u kojem uživa cijela obitelj i zaslužuje istaknuto mjesto u kućnoj biblioteci.

Izdavač je Naklada Uliks, a redovna cijena 390 kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.