Nagradna igra: Osvojite četverodnevni provod na Tuborg Green Beatu!

JOŠ uvijek nije kasno da spakirate svoje kofere i zaputite se na mjesto gdje zabava nikad ne prestaje. Da, riječ je o hrvatskoj verziji Ibize, plaži Zrće na otoku Pagu.

Naime, na drugom izdanju Tuborg Green Beata, u klubu Papaya na plaži Zrće, okupit će se  renomirani DJ-i i producenti kao što su Swedish House Mafia, Eric Prydz, Mark Knight & Dirty South te Pete Tong koji će publiku zabavljati od 12.-15. kolovoza.

Iskusite pravi Vip tretman

Tuborg će u suradnji s klubom Papaya dvoje sretnika počastiti četverodnevnim partijanjem na Zrću. Ako ste mislili da je to sve, grdno ste se prevarili. Ne samo da ćete četiri dana moći uživati u suncu, koktelima i vruhunskoj glazbi nego ćete poput prave zvijezde dobiti i VIP tretman. Dvoje sretnika će imati priliku tulumariti do mile volje u Tuborg VIP zoni u klubu Papaya uz nepresušne boce hladnog Tuborga i družiti se sa svjetski poznatim Dj-ima i hrvatskim zvijezdama.

Nagradna igra

Sve što trebate napraviti kako bi baš vi uživali u provodu iz snova je da odgovorite na pitanje iz koje zemlje dolaze izvođači koji nastupaju na prva dva dana Tuborg Green Beata: Švedske, Nizozemske ili Njemačke. Ako točno odgovorite na postavljeno pitanje čeka vas plaćeni smještaj u Novalji, ulaznice za Tuborg Green Beat tespecijalni tretman u Tuborg VIP zoni koji uključuje stol, hranu i hladni Tuborg do zore. Osigurali smo i upoznavanje i fotografiranje  s glazbenim zvijezdama festivala koje vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Požurite sa svojim odgovorima

Svoje odgovore (uz ime i prezime te broj mobitela) pošaljite najkasnije do 11. kolovoza na   index.nagrada@gmail.com. I ne zaboravite, najluđe fotke iz Tuborg VIP zone biti će objavljene na stranicama Index.hr nakon završetka festivala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.