Na Mirogoju održan posljednji ispraćaj ruske plesačice koja je poginula na Pelješcu

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

NA MIROGOJU je održan posljednji ispraćaj Poline Golubeve koja je poginula u prometnoj nesreći na Pelješcu. Prijatelji i poznanici okupili su se kako bi se oprostili od ruske plesačice, uključujući i Marka Cibocija, člana žirija u Plesu sa zvijezdama, kojemu je ona bila plesna partnerica.

Nakon zagrebačkog ispraćaja njezino tijelo će biti prebačeno u Rusiju, gdje će biti sahranjena u krugu svoje obitelji, zahvaljujući donacijama koje su ljudi uplaćivali proteklih dana. Ciboci je ranije zamolio pratitelje na društvenim mrežama da doniraju sredstva za premještaj tijela njegove prijateljice iz Hrvatske u Rusiju i sredstva su prikupljena.

Iz Rusije se bila preselila u Hrvatsku

Podsjetimo, Polina Golubeva iz Rusije se bila preselila u Hrvatsku zbog ljubavi prema državi, a neko je vrijeme bila plesna partnerica Marku Cibociju. On se emotivnom objavom na društvenim mrežama oprostio od nje.

"Ti si bila i uvijek ćeš biti drago i toplo ljudsko biće s najkreativnijom dušom koju možemo zamisliti. Iako smo mi dobili veliku prazninu u životima, znam da je nebo dobilo još jednog anđela koji će paziti na nas", napisao je, između ostalog, Marko.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.