Muzej prekinutih veza uskoro izlaže u Covent Gardenu, Englezi oduševljeni



IAKO svoju izložbu u Londonu otvaraju tek za dva tjedna, engleski mediji već su se raspisali o "voajerskoj izložbi", kako je nazivaju, koja stiže u njihovu zemlju. Naime, Muzej prekinutih veza, koji je već izlagao diljem svijeta, a stalni postav ima u Zagrebu, po prvi puta ide u Veliku Britaniju i tamo izlaže čak na dva mjesta. Prvi postav je u poznatom Covent Gardenom, a drugi je u Tristan Bates Theatreu.

>> "Slovenska voditeljica donijela nam je u Muzej prekinutih veza svoj žučni kamenac"


>> Američki mediji o Muzeju prekinutih veza: Osveta nikad nije bila tako slatka

>> Propala ljubav između Sanadera i Kasuma Cane završila na stranicama The Economista


"Nagrađivani koncept izlaganja tuđih predmeta patnje originalno je smišljen u Hrvatskoj od strane Olinke Vištice i Dražena Grubišića. Od tada putuje svijetom te posjećuje mjesta poput Berlina, San Francisca i Zagreba, gdje im je stalni postav", piše na službenim stranicama grada Londona thisislondon.co.uk.

Također, postav je bogatiji i za jedan novi zanimljivi predmet, piano. Darovala ga je 29-godišnja pjevačica Lila La Scala, a piano je bio poklon njenog bivšeg ljubavnika. "Poklon sam dobila 2005. godine od nekoga s kim sam imala kratku aferu, a bila je obilježena velikim količinama popijenog šampanjca i šopinga. Ne bih to smatrala vezom, trajalo je oko dva i pol mjeseca, a kad je završio naš odnos on mi je poklonio piano", izjavila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.