Muškarci s ovom vrlinom su bolji u krevetu, tvrdi istraživanje

Foto: 123RF / GIPHY

IAKO biste mogli pomislili da su iskustvo i veličina spolnog organa najbolji znakovi koji govore da je muškarac dobar u krevetu, istraživanje objavljeno u dnevniku Socioaffective Neuroscience & Psychology dokazalo je da su muškarci s jednom vrlinom bolji u seksu.

Stručnjaci su istraživanjem seksualne prošlosti žena pokušali utvrditi s kakvim su muškarcima imale najbolji seksualni odnos i redovito doživljavale orgazam. Rezultati su pokazali da je smisao za humor najbolji predznak seksualnih vještina kod muškaraca.

Istraživanje je provedeno na ženama do 69 godina koje nisu u vezi ili braku, a one su na 70-minutnom testu odgovarale na razna pitanja o svoj seksualnom životu. Istraživači namjerno nisu ispitivali zauzete žene jer su smatrali da bi one osjećale obavezu dati bolju ocjenu svom trenutnom partneru čak i ako je realno ne zaslužuje.

Tako je na temelju njihovih odgovora ustanovljeno da su najbolji seksualni odnos imale upravo s humorističnim muškarcima jer smisao za humor upućuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama pa tako i onim intimnim. To je bitno za dobru komunikaciju između žene i muškarca, što rezultira dobrim seksom.

Uz to, još jedna kvaliteta koja se istaknula je kreativnost. Kreativni i humoristični muškarci, prema riječima ispitanica, pokazuju veći interes za tim da što bolje seksualno zadovolje svoje partnerice, za razliku od muškaraca koje ne krase te vrline.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.