Muškarci koji izluđuju žene: Kevin Hill i u stvarnom životu savršen?

GOTOVO da ne postoji djevojka ili žena koja nije slinila nad seksepilnim Kevinom Hillom čupajući kosu kako je njezin muškarac iz snova Kevinova slika i prilika. Stvarno je nevjerojatno što lik iz serije može učiniti tisućama žena diljem svijeta. No, one su ipak odabrale, a odabrao je i on. S Idinom Menzel u vezi je 13, a u braku šest godina. No, novost u njegovom životu je dijete koje bi se trebalo roditi krajem godine. Mada djeluje kao preplodan, glumca upravo to u životu najviše muči, jer sa suprugom već godinama pokušava dobiti dijete.

Beba na putu, kist u ruci

Domaća publika Tayea Diggsa upoznala je u seriji "Kevin Hill" u kojemu glumi super zgodnog, super pametnog i super sposobnog odvjetnika koji na kraju uspije izaći na kraj i s malim djetetom. "Oh, kako je samo sposoban za sve, zašto ti nisi takav", odzvanjalo je tada mnogobrojnim kućanstvima. Uslijedile su neke uloge u humorističnim serijama i filmovima, ali glumac je nakon spoznaje da će postati tata sve odbacio, u grču primio kist i munjevito počeo bojati dječju sobu.

Prijetnje smrću

Svoju voljenu suprugu upoznao je 1996. godine kad su oboje glumili u predstavi "Rent" na Broadwayu, koja je glumcu donijela odlične kritike, a glumici stalni kazališni angažman. Zajedno su glumili u još nekoliko kazališnih predstava, a 2003. godine, kad je Idina u ruke primila nagradu Tony, par se odlučio vjenčati na Jamajci. Budući da je on Afroamerikanac, a ona bjelkinja, nerijetko su napadani u javnosti, stoga su kroz godine postali zakleti borci protiv rasizma.

Štoviše, jednom prilikom im je netko zaprijetio smrću jer "promiču neprirodne veze", što ih je potaklo da ozbiljnije razmisle o svijetu "koji hitno treba pomoć". Kad se beba bude rodila te kad Taye u potpunosti bude svladao mijenjanje pelena i pudranja guze, prema nekim sadašnjim nagađanjima ponudit će mu ulogu u budućem filmu iz ciklusa o Jamesu Bondu.

L.V.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.