MrBeast najavio novi projekt: Ovo je najbolji video dosad koji će promijeniti YouTube

Foto: Instagram

NAJPRAĆENIJI youtuber na svijetu, MrBeast, poznat je po nevjerojatnim podvizima koji su mu donijeli milijune pratitelja, a sada je najavio novi video koji bi, prema njegovim riječima, trebao zauvijek promijeniti YouTube.

Uložio milijune dolara

MrBeast, pravim imenom Jimmy Donaldson, u ponedjeljak je na svom Twitter profilu najavio da će novi video biti "najbolji do sada" i objasnio kako je za njegovu montažu bilo potrebno čak šest mjeseci.

"Gotovo 4000 sati (to je šest mjeseci) montaže utrošeno je u moj sljedeći video. Potpuno novi stil, jedva čekam da ga svi vidite u subotu", napisao je.

"Također smo potrošili mjesece na postavljanje, tjedne na snimanje i milijune dolara na projekt. Iskreno, sve sam uložio u ovo", dodao je.

"Video koji će promijeniti YouTube"

Njegova objava izazvala je lavinu komentara fanova koji su počeli nagađati što će sadržavati novi video YouTube zvijezde.

MrBeast pratio je raspravu obožavatelja, a jednom od njih odgovorio je kako će ovo biti "najbolji video ikad" koji će "promijeniti YouTube".

Podsjetimo, youtuber na svom kanalu ima čak 150 milijuna pratitelja, zbog čega je prozvan "kraljem YouTubea", a što priprema u novom videu, saznat ćemo u subotu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.