Mladi kontrolor leta oduševio gledatelje Večere za 5, pišu: "Najbolja epizoda ikad"

Foto: Press

U VEČERI ZA 5 NA SELU u Dubrovniku i okolici domaćin je bio najmlađi kandidat tjedna, 27-godišnji kontrolor leta Matej.

"Nadam se da mogu pripremiti morski meni i bolje od rođenih Dubrovčana", rekao je Zagrepčanin koji u Dubrovniku živi četiri godine. Pripremio je jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Termički raspašoj, glavnog jela Riblja furtutma i deserta Voćni kuršlus, a gosti su naposljetku bili istinski oduševljeni i cjelokupnom večerom i domaćinom. Naime, atmosfera je bila sjajna, svi su se odlično zabavili, a sudeći po komentarima, dobro su se i najeli pa su ga gosti nagradili s maksimalnih 40 bodova. 

Prvo Matejevo jelo bila je viška pogača uz koju je poslužio sir. "Savršeno! Nemam nijednu zamjerku", rekla je Ivana, a Priscila je otkrila kako nešto slično prave u Brazilu pa se osjećala kao da je došla doma. Svima se svidjelo predjelo, a za glavno jelo domaćin je poslužio brudet, što je goste ugodno iznenadilo. "Stvarno je bilo ukusno", rekla je Ivana, a i ostali su gosti dijelili njezino mišljenje. 

Za desert je Matej poslužio Pavlove tortice. "Savršeno!" rekla je Karloti, a Zoran dodao: "Nemam nikakve zamjerke, sve pet."

Domaćin je poželio da mu gosti za iznenađenje otpjevaju neku dalmatinsku pjesmu, ali prije toga svatko je dobio svoj balon s helijem, što je sve nasmijalo do suza. 

Uslijedilo je ocjenjivanje, a Matej je za svoju večeru dobio četiri desetke zato što je oduševio i svojim jelima i gostoprimstvom. "Sve je bilo besprijekorno, Mateju svaka čast", rekao je Zoran. Isto su mislili i ostali gosti, a čini se i gledatelji jer reakcije na društvenim mrežama ne prestaju.

"Bravo dečko, najbolja epizoda ove emisije dosad", "Ovo je bilo milina gledati", "Svaka čast, treba podržati mlade", "Dečko svaka čast, respekt", samo su neki od komentara na epizodu, a vijest o Matejevih osvojenih 40 bodova prikupila je preko tisuću lajkova u pola sata na službenim profilima emisije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.