Mladenke otkrile zbog čega su požalile na dan vjenčanja: "Nisam stigla ni jesti"

Foto: Shutterstock

REZULTATI ankete Daily Maila pokazali su da je 24 posto novopečenih parova preskakalo vođenje ljubavi u prvoj bračnoj noći jer je mladoženja bio previše pijan, a 13 posto ih je odustalo jer je mladenka bila umorna.

Kada je Your Tango upitao nekoliko mladenki zbog čega najviše žale, nijedna nije spomenula probleme u krevetu. Pet žena koje su se udale u prethodne dvije godine otkrilo je da im seks nije ni pao na pamet prve bračne noći, a ni jutro poslije. U nastavku možete pročitati zbog čega su one požalile na dan svog vjenčanja.

Cijelo vrijeme obilazila goste

"Jedna od stvari koje bih voljela da nisam radila tijekom svog vjenčanja bila je hodanje uokolo i obilaženje gostiju. Nisam čak stigla ni zaplesati ni popiti šampanjac. Stalno je trebalo hodati po dvorani i zahvaljivati ljudima što su došli", otkrila je 28-godišnja Sarah.

Stres

"Kad se sjetim koliko sam se živcirala oko svega, istukla bih samu sebe. To je samo vjenčanje. Jedina stvar koju bih promijenila je definitivno tjeskoba koju sam osjećala prije toga dana. Moj muž nije bio pod stresom, zašto sam ja bila?" zapitala se 33-godišnja Christie.

Previše alkohola

25-godišnja Jess priznala je da se napila na svom vjenčanju. "Potrudila sam se iskoristiti otvoreni bar koji smo imali. Kada se osvrnem na tu noć, ničega se ne sjećam. Iako to u jednu ruku ne zvuči loše, voljela bih da se mogu sjetiti nečega s vjenčanja", ispričala je.

Fotografije

"Mrzim kako su moje fotografije s vjenčanja ispale. Nije mi se uopće sviđao fotograf ni poze koje nam je preporučio, ali nisam htjela praviti scenu toga dana. Sada bih pak voljela da sam nešto rekla jer ne mogu vjerovati kako su loše fotografije ispale", navela je 29-godišnja Kelleigh.

Nije stigla jesti

27-godišnja Cait od silne strke nije stigla ni jesti. "Bila sam previše zauzeta smješkanjem i pretvaranjem da zapravo ne umirem od gladi. Kad god netko od mojih prijatelja priča o tome koliko je hrana bila dobra, ne mogu se ni praviti da znam o čemu pričaju", požalila se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.