Misteriozno dlakavo stvorenje nasukalo se na obalu, znate li što bi to moglo biti?

Foto: Facebook

NAKON što je Filipine zadesio jak potres prije dva tjedna, na obalu se nasukalo mnoštvo stvari, a među njima bilo je i ovo misteriozno stvorenje.

Veliko i dlakavo biće bijele boje zaintrigiralo je Filipince, a zatim i svijet nakon što je pronađeno nasukano na obalama otočja Dinagat. Mještani su pohitali uhvatiti slike sa stvorom, a mediji su se raspisali o tajnovitom posjetitelju.

Na društvenim mrežama pokrenula se lavina komentara, a mnogi su bili prilično maštoviti. Tako su neki napisali kako se radi o Trunku, biću pronađenom u Africi 1924. godine koji je bio sličan životinji koja liči na kombinaciju kita i polarnog medvjeda, a drugi da se radi o Appi, izmišljenom liku iz serije "Avatar: The Last Airbender". Zabavni su bili i komentari u kojim piše da se radi o velikom Shitzu, a filmoljupci su se osvrnuli na sličnost sa stvorenjem iz filma "Nedovršena priča":

Javili su se i znanstvenici koji tvrde da se ipak radi o kitovom truplu teškom 2000 kilograma, a dugačkom šest metara. Tijelo mu je poprimilo bijelu boju zbog posljedica raspadanja, a pretpostavlja se da je kit preminuo prije dva tjedna kad ga je udario brod.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.