Mister Hrvatske umjesto tekme Lyon-Dinamo u kinu gledao romantičnu komediju



U UTORAK navečer u Cinestaru u Zagrebu premijerno je prikazana romantična komedija "Koji je tvoj broj". Na premijeri filma okupilo se mnoštvo pripadnica ženskog spola, a neke od njih sa sobom su uspjele i "dovući" i bolje polovice.

Točnije, odvući ih od malih ekrana ispred kojih je u usto vrijeme krenuo prijenos utakmice Lige prvaka u kojoj su zaigrali Dinamo i Lyon. Tako se među nekolicinom frajera na premijeri pojavio i Vanja Grgec, aktualni mister Hrvatske koji je ponosno i pozirao pored plakata filma, a s njim u pratnji bila je i djevojka.

Irena Škorić: Moj novi film je također romantična komedija, ima malo `Seks i grada`, Rumunjske, Balkana, baš onako domaći štih

Osim njega, tamo je bila i mlada hrvatska redateljica Irena Škorić. "Jako često idem u kino jer jako volim gledati romantične komedije. Moj novi film je također romantična komedija, zove se `Moj tata`, to je onako tranzicijska komedija, onako balkanski štih, ali je mješavina svega. Ima malo `Seks i grada`, Rumunjske, Balkana, baš onako domaći štih", ispričala nam je Irena.



Dodala je i kako se još ne zna tko će glumiti u njenom filmu, a na pitanje koga bi ona voljela imati u svom djelu, odgovara nam: "Htjela bih napraviti nekakvu ex-Yu koprodukcijsku šemu. Definitivno bih htjela da mi glume sve cure iz filma `7 seX 7`". Naime, u tom prethodnom Ireninom filmu glumile su Ana Majhenić, Jelena Perčin, Mia Biondić te Csilla Barath Bastaić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.