Miroslav Ilić će se žaliti na sudsku presudu da ima sina s Kićinom "crnom ženom"

Foto: Facebook

MIROSLAV Ilić i dalje ne priznaje da ima izvanbračnog sina s Mirjanom Antonović, s kojom je bio u vezi prije više od trideset godina. Mirjana, inače poznata kao "divna crna žena" iz pjesme Kiće Slabinca, prije nekoliko dana objavila je da je sud presudio da Ilić i njezin sin Devin jesu otac i sin.

"Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović JESU OTAC I SIN. Mi smo danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni", napisala je ona.

Ilić se sada oglasio za Kurir i potvrdio da će se žaliti na presudu. Napomenuo je da ga u svemu podržava njegova supruga Gordana, s kojom je u braku pedeset godina, a o Devinu Antonoviću i njegovoj majci nije htio govoriti.

Mirjana Antonović ga je tužila prije nekoliko godina jer nikad nije priznao Devina, koji je danas uspješan liječnik u SAD-u. Antonović je objavila i mnoštvo njihovih zajedničkih fotografija iz doba kad su bili u ljubavnoj vezi, a na mnogima od njih ona je bila trudna.

Nekoliko puta je ustvrdila kako su DNA analize potvrdile da su Miroslav Ilić i Devin Antonović otac i sin, a pokrenula je i peticiju da se u Srbiji promijeni zakon prema kojem sud ne uzima u obzir DNA analizu u postupku dokazivanja očinstva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.