Miladojka Mila Elegović promatračica rata između Slovenaca i Hrvata

IAKO se Hrvoje Kečkeš još uvijek nije potpuno oporavio od svoje borbe s alkoholizmom, glumca ćemo, nema sumnje, i dalje gledati u jedinom uspješnom i smislenom hrvatskom sitcomu. Peta sezona "Bitangi i princeza" već je osmišljena, a na scenariju će, zajedno sa redateljem Goranom Kulenovićem, raditi i duhoviti Mile Kekin, te manje duhoviti Rene Bitorajac.

Glumačka ekipa će u studio ući početkom svibnja, a uigranoj standardnoj postavi u novoj sezoni pridružit će se neki novi likovi, koje bi, prema najavama redatelja, trebali tumačiti istaknuti pripadnici hrvatske društvene scene. Tako bi se na malim ekranima u gostujućim ulogama trebali pojaviti Davor Gobac, Vinko Brešan, Duško Ćurlić, Barbara Kolar, Gibonni, Ivica Kostelić, Ivano Balić...

Poznati hrvatski sportaši pojavljuju se već u prvoj epizodi



"Htio sam pozvati Gibonnija za cameo ulogu, a u ulozi trudne glasnogovornice policije mogla bi se pojaviti Barbara Kolar. Već u prvoj epizodi u ulozi Robijeva frenda namjeravamo pozvati nekog od naših sportaša", rekao nam je je Goran Kulenović, a okosnica radnje pete sezone vrti se oko zamišljenog rata Hrvatske i Slovenije.

"Važno je naglasiti da nećemo ništa više ismijavati Slovence od Hrvata. Radimo parodiju na aktualna događanja, a što reći više kada će se u ulozi europskih promatrača naći Srbija, na čelu s Miladojkom (Mila Elegović), Peđom (Predrag Vušović) i Badžom (Bitorajac)", rekao je Kulenović.

V.V.
Foto: Index
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.