Meri Cetinić se prisjetila kćeri: Ti s anđelima, a ja u ovoj suznoj dolini...

Foto: Facebook

PJEVAČICA Meri Cetinić prisjetila se kćeri Ivane Burić koja je preminula prije šest mjeseci u 45. godini. Meri je objavila njihovu zajedničku pjesmu Božić je tu te napisala kako je ona nastala. 

"Pola godine je prošlo, mila, rano koja ne prolazi... Te godine si mi iz Korčule poslala mail s pjesmom Božić je tu koju si napisala i otpjevala te kratko napisala 'evo ti za Božić'. Pjesma je bila krasna i predložila sam da je zajedno otpjevamo. Snimile smo je u Dade, a barba Tonči je završio produkciju. Pozvale smo i slatke Splitske bomboncine da svojim dječjim glasovima uljepšaju veseli dah Božića, Teana ih je pripremila! Matko je snimio i ovaj spot, iako je bilo hladno i kišovito, svi smo bili radosni", napisala je Meri.

Opet je 1. pola godine je prošlo, mila...rano koja ne prolazi... Te godine si mi iz Korčule poslala mail s pjesmom "...

Objavljuje Meri CetinićUtorak, 30. studenoga 2021.

"Hvala ti, jedina moja Ivana, na ovom prekrasnom daru, neka me grije ovog Božića, ti s anđelima, a ja u ovoj suznoj dolini... Jer, bilo sunce ili kiša, ja ću naći tvoj trag! I ovaj Božić ti opet bit ćeš sa mnom jer gdje god da kreneš, ja slijedit ću te tamo. Ljubim te zauvijek i uvijek, preko svih svemira", zaključila je pjevačica.

Podsjećamo, Ivana je početkom lipnja preminula u splitskoj bolnici

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.