McEnroe uživao u ponoćnoj šetnji Stradunom te se fotografirao s radnicima

PROSLAVLJENI američki tenisač John McEnroe, koji je u Hrvatsku doputovao s obitelji kao sudionik humanitarnog teniskog susreta kojim se prikupljaju sredstva za dubrovačku Opću bolnicu, ponoć je sinoć dočekao šećući Stradunom.

I dok njegova supruga Patty Smyth, 53-godišnja američka rock&roll glazbenica s kojom je u braku posljednjih 13 godina, nije bila raspoložena za fotografiranje, 51-godišnji McEnroe spremno je pozirao pokraj Kneževa dvora gdje su radnici dovršavali teren na kojemu će se odigrati meč. Dobro raspoloženi McEnroe za uspomenu se fotografirao i s radnicima.

Podsjetimo, McEnroe je s obitelji jučer doputovao u Dubrovnik. Sletjeli su u Čilipe, odakle su se uputili do Cavtata, a zatim su se do Dubrovnika dovezli gliserom. Prije iskrcaja pred vilu u kojoj su smješteni, razgledali su Lokrum i slavne dubrovačke zidine, ali samo s morske strane.

John McEnroe i Patty Smyth vjenčali su se u travnju 1997. godine. Imaju čak šestero djece, od čega dvije zajedničke kćeri, Annu i Avu. McEnroe iz prethodnog braka s Tatum O'Neal ima troje djece, a Smyth iz braka s rock zvijezdom Richardom Hellom ima kći Ruby.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.