Marvelovu zvijezdu još dvije žene optužile za fizičko i emocionalno zlostavljanje

Foto: EPA

KRAJEM prošle godine američki glumac i zvijezda Marvela Jonathan Majors proglašen je krivim za napad na bivšu djevojku Grace Jabbari. Sad su se javile još dvije žene koje ga optužuju za emocionalno i fizičko zlostavljanje.

U izvješću New York Timesa dvije bivše djevojke progovorile su o odnosu s glumcem dok on čeka kaznu za napad i uznemiravanje bivše djevojke. Njihovi iskazi korišteni su i kao izjave prije suđenja.

Bivša zaručnica tvrdi da ju je udarao i bacao na zemlju

Emma Duncan bila je zaručena za Majorsa između 2015. i 2019. i navodi da je jednom pronašla poruke između njega i druge žene kada ga je posjetila na snimanju filma. Nakon što je počela pakirati stvari, tvrdi da ju je Majors gurnuo na kauč i davio. Majors joj je tada navodno rekao "ubit ću te" prije nego što ju je bacio preko sobe. Zatim je dodao: "Pobrinut ću se da ne možeš imati djecu."

Duncan tvrdi da ju je drugom prilikom Majors podignuo i tresnuo njome o poštanski sandučić nakon svađe, što je dovelo do modrica. Godinu dana kasnije, tvrdi, bacio ju je na tlo. Kaže da je njihov odnos "dobro dokumentiran" i da stoji iza svojih tvrdnji. 

Odbacuje optužbe za fizičko zlostavljanje

Prije nje Majors je hodao s Maurom Hooper, koja je također podijelila svoje svjedočanstvo o navodnom emocionalnom zlostavljanju. Tvrdi da ju je kontrolirao i nije dopuštao da s "bilo kim razgovara o njihovoj vezi, izolirajući je od sustava podrške". Maura je ostala trudna, ali je abortirala. 

Tijekom svađe, kada se sukobila s njim zbog navodne nevjere, prijetio je da će se ubiti. Godinu dana nakon prekida Majors je saznao da Maura hoda s nekim koga on poznaje. Navodno ju je tada nazvao kurvom i rekao joj: "Nadam se da ćeš umrijeti. Ubij se" te "Iščupat ću te iz svog srca kao što su tebi iščupali našu bebu". 

Glumčeva odvjetnica Priya Chaudhry odbacila je sve optužbe za fizičko zlostavljanje, ali je obje veze nazvala "toksičnima". Kaže da njen klijent žali zbog izgovorenih riječi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.