Marija Šerifović zavela udanu bogatašicu i umalo uništila njezin brak?

Screenshot: YouTube

SRPSKI mediji, a i neki hrvatski, raspisali su se danas o drami koju je prouzročila Marija Šerifović koja je navodno već godinu dana u vezi sa snahom jednog od najbogatijih Srba.

Podsjetimo, pjevačica koja je 2007. godine pobijedila na Eurosongu prije tri godine priznala je da je lezbijka, ali nikad se nije u javnosti pojavila s djevojkom. Ipak, danas je u pojedinim medijima kao bomba odjeknula informacija da je pop pjevačica već godinu dana u tajnoj vezi s dizajnericom interijera Elenom Karić. 

Novinari srpskog Blica nazvali su glavne akterice koje se nisu javljale, no javila se Verica Rakočević, majka mlade dizajnerice. Pitanje ju je najprije zateklo, a zatim i nasmijalo. "Pa to su čiste gluposti", odgovorila je kroz smijeh te slušalicu prepustila suprugu, piše Blic.

"Ovo je čista glupost. Znam da su Elena i Mara prijateljice, ali takva priča prevršila je svaku mjeru. Elena je ozbiljna obiteljska žena, koja ima troje djece i ni u kom slučaju ovo joj ne treba. Ne razumijem potrebu ljudi da pišu ovakve stvari", poručio je. Inače, Elena Karić je već više od deset godina u braku s Jugoslavom Karićem i majka je troje djece.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.