Marija Husar Rimac o preobraćenju: Dogodio se taj jedan moment u mojoj 27. godini

Foto: Instagram

MARIJA HUSAR RIMAC u razgovoru za INMagazin progovorila je o svom preobraćenju. Ispričala je da je sve počelo u Kući susreta Tabor.

"Na najvećem vrhuncu karijere u grupi Divas dogodio mi se jedan moment gdje sam bila poprilično, neću reći nezadovoljna, ali sve mi je izgledalo dosta isprazno. Tražila sam nešto više, duša je toliko čeznula da se na seminaru kod Zlatka Sudca dogodio taj jedan moment u mojoj 27. godini", ispričala je pjevačica.

"To je mjesto gdje sam upoznala svog supruga gdje sam godinama i još uvijek dolazim na seminare", dodala je.

Inače, Marija često ističe svoju posvećenost vjeri pa je prirodno začeće u 46. godini nazvala darom od Boga. Prošle godine rodila je sina Nika, a otprije sa suprugom Vjekoslavom ima i sina Ivana.

Zvijezde zapjevale na proslavi 25 godina Kuće susreta Tabor

Sinoć je u Samoboru ODržan koncert duhovne glazbe, na kojem su nastupili Nina Badrić, Alan Hržica, sestre Husar i brojna druga poznata imena. Ovaj koncert bio je proslava 25-te obljetnice postojanja Kuće susreta Tabor. I nekim od naših poznatih glazbenika dolasci u Tabor promijenili su život. Više o tome i izvještaj s koncerta donosi naša Julija Bačić Barać.🎶🎶

Objavljuje IN MAGAZIN u Ponedjeljak, 12. rujna 2022.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.