Marija Borić ogorčena na popularni zagrebački kafić: Presvukla sam bebu na WC školjci

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

GLUMICA Marija Borić Jerneić na društvenim je mrežama podijelila neugodno iskustvo koje je doživjela u jednom zagrebačkom kafiću.

"U jednom poznatom kafiću u centru Zagreba u kojem, naravno, nema prostora gdje bi se beba mogla presvući, pitala sam konobaricu smijem li presvući dijete na klupici koju nitko ne vidi. Samo što me nije izbacila van. Eto, toliko je bila 'ljubazna' prema meni", započela je glumica.

"Pitam je gdje bih mogla to napraviti, a ona mi kaže na WC-u (beba nema još ni dvije godine). Ok, mislim si ja, pa što je tebi, WC vam nije čist, ali nema veze, ne kažem ništa, ne želim se raspravljati. Uglavnom, stavila sam svoju jaknu na školjku (jakna se upravo pere), presvukla dijete i odlučila da se tamo više ne vraćam", dodala je Marija.

"Ne zbog toga što nemaju prostor za presvlačenje, nego zbog neljubaznosti, manjka empatije i nimalo razumijevanja", zaključila je. 

Podsjećamo, Marija je krajem ožujka 2020. godine rodila svoje prvo dijete. U svibnju 2019. glumica se udala za Branimira Jerneića, moćnog HDZ-ovca, savjetnika ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.