Mariah Carey napali zbog ove fotke: "Razočarala si me, brišem te s Instagrama"

Foto: Instagram

MARIAH CAREY na Instagramu je objavila fotografiju s bivšom zvijezdom američkog nogometa Colinom Kaepernickom i uspjela razbjesniti konzervativce među svojim obožavateljima.

"Kakva čast upoznati Colina Kaerpenicka", napisala je Carey uz fotografiju sa sportašem koji je postao omražen među američkim konzervativcima, redom Trumpovim pristašama, nakon što je kleknuo tijekom izvođenja američke himne u znak prosvjeda zbog niza policijskih ubojstava nenaoružanih Afroamerikanaca.

Njena objava nije se svidjela svima.

"Jedna sam od tvojih najvećih obožavateljica, idem na tvoje koncerte godinama, ali ova fotografija me razočarala. On nije heroj", "Brišem te s Instagrama, zbogom", "Ne vidim kakva je to čast...", "A ne Mariah, dosad si mi bila omiljena", "Ovo je razočaranje", bunili su se konzervativci u komentarima.

Ipak, bilo je više od 153 tisuće onih kojima se fotografija svidjela.

Inače, Nike je u rujnu ove godine pustio svoju megauspješnu reklamnu kampanju s Kaepernickom u glavnoj ulozi zbog koje su konzervativni Amerikanci počeli masovno paliti svoje tenisice. Kampanja se pokazala uspješnom - u samo 24 sata Nikeu je ta reklama donijela medijsku pokrivenost vrijednu više od 43 milijuna dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.