Manekenka izgubila tisuće pratitelja zbog "stvarnih" fotografija - njena reakcija je iznenađujuća

Foto: Instagram

PRIJE nekoliko mjeseci model Stina Sanders odlučila je napraviti ono što su mnogi smatrali marketinškim samoubojstvom – počela je objavljivati svoje prave, neuređivane fotografije koje ju prikazuju kao "običnu" osobu.

Dogodilo se ono što su mnogi i predviđali – gotovo odmah je izgubila oko 5 tisuća pratitelja na Instagramu koji očito nisu imali želju gledati kako izbjeljuje dlačice iznad usne, reže nokte na nogama, bori se s aknama na leđima i budi se nenašminkana i nepočešljana svako jutro. Kao većina ljudi.

Ipak, Stina ne odustaje od svog eksperimenta. Broj pratitelja se polako povećao nakon što se priča o njenom eksperimentu proširila Internetom, ali ona ističe da je važnije što se više ne osjeća kao da se mora skrivati.

"Kada ste model, mnogo ljudi je na oprezu s vama. Volim misliti da sam razbila tu stigmu i da sam pokazala da nitko, uključujući i modele, nije savršen i ne misli da jest. Objavljivanje pravih fotografija bilo je izazovno na početku, ali onda sam se zapitala 'tko ponekad nije anksiozan, ima odvratna stopala ili izgleda pomalo neuređeno?' Osjećam se mnogo bolje otkad se ne moram praviti da sam netko tko nisam", objašnjava Stina za Independent.

Iako je postigla što je htjela, nastavit će i dalje objavljivati fotografije prave sebe, koliko god se to nekima ne sviđalo.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.